top of page
  • Writer's pictureJaSie

Monokromaattinen pukeutuminen

Muistele aikoja, jolloin vedit jalkaasi mustat housut, mustan topin ja heitit päällesi vielä mustan bleiserin! Kyllä! Sitä on monokromaattinen pukeutuminen! Super helppoa!


Jos asu on rakennettu oikein, yksivärinen ulkoasu voi olla näyttävä, koska se on hyvin yksinkertainen, puhdas ja tyylikäs. Emmekö me kaikki halua näyttää kalliilta ja tyylikkäältä?


Tämä yksinkertainen, mutta tehokas tekniikka sisältää asun luomisen käyttämällä yhden värin eri sävyjä -vaaleita ja tummia - mikä johtaa yhtenäiseen ja hienostuneeseen ilmeeseen. Bileistä katutyyliin monokromaattinen pukeutuminen on osoittautunut muodikkaaksi valinnaksi, joka huokuu vaivattomasti eleganssia ja itsevarmuutta. Vaikka yhden värin käyttämistä päästä varpaisiin on joskus pidetty rohkeana liikkeenä, se on todella klassinen tyyli.

 

Monokromaattinen pukeutuminen

Yksivärinen pukeutuminen ei ole mitään uutta. Itse asiassa klassista tyyliä suosivat naiset käyttävät usein yhden värin voimaa kohottaakseen ilmettään. Tänään kerron sinulle yksivärisen asun käyttämisestä, jotta voit näyttää tyylikkäältä ja itsevarmalta.Mitä monokromaattinen tarkoittaa?

 

Mono = yksi

Kromaattinen = väri

 

Se tarkoittaa sitä, että on vain YKSI VÄRI - se voi olla kokonaan sininen (tai sinisen sävyt), kokonaan vihreä (tai vihreän sävyt) tai jopa kokonaan ruskean sävyt. Se on monokromaattisuuden tekninen merkitys. Monien mielestä se tarkoittaa täsmälleen samaa väriä päästä varpaisiin - se voi olla, mutta sen ei tarvitse olla.

 

Yksivärinen asu voi olla myös saman värin eri sävyjä. Voit valita väristä tumman version, joka voi toimia neutraalina värinä ja sitten yhdistää vaaleampia versioita kyseisestä väristä kiinnostuksen vuoksi. Laivastonsininen, syvä viininpunainen, syvä metsänvihreä ja ruskea voivat toimia neutraaleina pitämään asusi koossa.

 

Mitä hyötyä yksivärisestä pukeutumisesta on?

 

Yksi syy siihen, miksi yksiväristä pukeutumista pidetään parhaana tyylivinkkinä, on sen kyky luoda hienostunut ja yhteen sovitettu ulkoasu pienellä vaivalla. Valitsemalla yhden värin paletistasi, voit helposti sovittaa yhteen vaatteet ja asusteet, jolloin vältytään eri sävyjen tai printtien yhteensovittamisesta. Tämä virtaviivainen lähestymistapa pukeutumiseen säästää aikaa ja energiaa ja varmistaa samalla jatkuvasti hienostuneen ulkoasun.

 

Yksi monokromaattisen pukeutumisen etu on, että se antaa sinulle pitkänomaisen ilmeen - se luo yhden katkeamattoman viivan, joka sekä pidentää että kaventaa siluettiasi visuaalisesti - mikä luo vieläkin enemmän illuusion pituudesta melkein kenelle tahansa.


Monokromaattinen pukeutuminen

Yksivärinen pukeutuminen vangitsee myös värien voiman. Yhden värin sävyjen käyttäminen päästä varpaisiin tekee mielialan välittämisestä helppoa: rauhallista, optimistista, iloista tai ehkä jopa sähköistä.

 

Toinen etu on, että se on yksinkertainen tapa kohottaa mitä tahansa asua, jopa lenkkeilyasujasi! Se osa, joka joskus epäonnistuu, on toteutus. Jatka lukemista asioista, jotka haluat pitää mielessäsi maksimoidaksesi tämän tyylivalinnan edut riippumatta siitä, mitä väriä päätät käyttää.

 

Tyylivinkki, joka korvaa kaiken

 

Esteettisten etujensa lisäksi yksivärinen pukeutuminen mahdollistaa monipuolisuuden ja kokeilun. Kannustan sinua tutkimaan erilaisia ​​tekstuureja, kankaita ja viimeistelyjä väriperheen sisällä ja lisäämään omaan asuusi syvyyttä ja ulottuvuutta. Sinisen denimin eri sävyjen yhdistämisestä harmaan eri sävyjen kokeilemiseen tai eloisten sävyjen, kuten punaisen tai smaragdin tutkimiseen - yksivärinen pukeutuminen avaa mahdollisuuksien maailman.

 

Yksivärinen pukeutuminen on paras tyylivinkki yksinkertaisuutensa, tyylikkyytensä ja kykynsä ansiosta luoda yhtenäinen ja muodikas ulkoasu vaivattomasti. Olipa kyseessä muodollinen tapahtuma tai vapaapäivä, tämä ajaton tekniikka tarjoaa idioottivarman tavan tehdä tyylikäs asu, joka varmasti kääntää päät.


Vinkki

Hallitse yksi väri kerrallaan. Voit valita esimerkiksi vaaleanpunaisia ​​pastellivärejä, jos sinulla on viileä pohjasävy tai punaisia värejä, jos sinulla on lämmin pohjasävy. Mustat sävyt sopivat vain talven väripersoonille!


Kun olet oppinut yhden värin, voit alkaa sisällyttää mukaan muita värejä.

 

Monokromaattinen pukeutuminen

 

Muista tämä, värianalyysissä määritellään myös tummuusasteet – vaalea, medium ja kontrastinen eli tumma. Vaalealla tyylipersoonalla on yleisesti kaikki omat värinsä – iho, hiukset ja silmät - vaaleita tai korkeintaan yksi medium.

 

Mediumilla taas on yleisesti kaikki nuo omat tummuudet mediumia tai korkeitaan niissä on yksi vaalea. Kontrastinen on yleisesti tumma eli hänellä on joku tai kaikki noista kolmesta tummia – joko iho, silmät tai hiukset. Se tarkoittaa myös, että hänessä itsessään on kontrastisuutta.

 

Lue myös tämä kontrastisuudesta?

 

Vaalealla ei ole kontrastisia tummuusasteita, joten hän voi pitää täysin vaaleita ja täysin samaa sävyä koko vaatetukseensa ja hän näyttää todella hyvältä. Mediumilla voi olla jo pikkuisen kontrastisuutta – vaalea/medium – jolloin hänen kannattaa pukeutua monokromaattisesti siten, että käyttää saman värin hiukan eri sävyjä. Kontrastisella voi olla hyvinkin kovia kontrasteja, esimerkiksi aivan vaalea iho ja täysin mustat hiukset, joten hänellä pitää olla kontrasteja myös yksivärisessä asussa. Hänellä voi olla vaikka tumman siniset housut ja vaalean sininen paita – päälle voi heittää vielä keskitumman jakun tai villatakin. 

Mikä on paras väri monokromaattiseen asuun?


Melkein mikä tahansa väri sopii yksiväriseen asuun riippuen siitä, millaista säväytystä yrität tehdä. Se voi olla kokonaan sininen (tai sinisen eri sävyjä) kokonaan vihreä (tai vihreän eri sävyjä) tai oikeastaan ​​mikä tahansa sinulle sopiva väri.

 

Yleensä väri määrää myös muodollisuuden. Päästä varpaisiin oleva musta asu voidaan tulkita tyylikkäimmäksi ja hienostuneimmaksi - sekä kaikkein auktoriteettisemmaksi. Talvivalkoinen, kameli, harmaa ja laivastonsininen eivät ole yhtä muodollisia, mutta ne ovat ehdottomasti hienostuneita ja tyylikkäitä  ilmeeltään. Sitten päästäänkin rohkeampiin väreihin, kuten pinkki, punainen, vaaleanpunainen, violetti jne.

 

Kuinka luot yksivärisen asun?


Valitse sinulle oikea väri

 

On tärkeää miettiä värejä, joihin tunnet vetoa, mutta sinun tulee myös ottaa huomioon värit, joita käytät, kun saat kohteliaisuuksia ulkoasustasi tai kauneudestasi. Lopuksi, mieti vielä värejä, joita sinulla on tapana kerätä vaatekaappiisi.

 

Muista, että värit kommunikoivat ja kaikki havainto on aivoissa. Kun näet punaisen, ajattelet intohimoa, vihaa ja vaurautta. Sininen liittyy iloon, energiaan ja suruun. Keltainen tarkoittaa iloa ja vihreä rauhaa.

 

Vaihtele sävyjä ja kuvioita

 

Useiden sävyjen käyttäminen samassa värissä pitää asun mielenkiintoisena ja elävöittää yksinkertaista yhdistelmää. Ja kyllä, korostusvärit ovat sallittuja myös yksivärisiä asuja luodessa. Muista myös käyttää tummempia sävyjä alueilla, joita haluat naamioida ja vaaleampia alueilla, joita haluat korostaa.

 

Kuvion lisääminen yksiväriseen asuusi - tietysti samassa väriperheessä - nostaa asuasi tyylikkäämmäksi. Kuvio hajottaa asun juuri sen verran, että se ei poista yhden värin käytön myönteisiä kokonaisvaikutuksia. Esimerkiksi raidallinen hame, pilkkuhuivi, kuviollinen käsilaukku tai

ruudullinen pusero.


Jos haluat kiinnittää huomion yllättävällä lookilla, sinun kannattaa harkita eri kuvioihin perustuvien vaatteiden ostamista.


Ruudulliset housut ovat trendikkäitä, kukkaisia ​​toppeja rakastetaan, pikkuruudulliset bleiserit ovat aina muodissa ja leopardikuvioiset eivät koskaan petä!


Monokromaattinen pukeutuminen

Tarkista rakenne

 

Yksiväriset asut voivat olla hauskoja ja mielenkiintoisia – pukeutuaksesi yhteen sinun on mietittävä sekä tekstuuria että sävyä. Jos paitasi on ohutta laivastonsinistä puuvillaa, harkitse ruiskukan väristä tweediä takkiisi tai hameeseesi. Jos housusi ovat hiilenharmaata nahkaa, harkitse kuvioitua angora-neuletakkia vaaleanharmaana. Rento viikonlopun ilme on yhdistää farkkutakki laivastonsinisen paitamekon, sinisen sävyisen huivin ja tennareiden kanssa. Näillä tekstuureilla leikkiminen lisää asuun visuaalista mielenkiintoa ja saa yksivärisen ilmeen toimimaan entistä paremmin.

 

Lisää asusteita

 

Asusteiden ja kenkien ei tarvitse olla samanvärisiä. Varsinkin, jos käytät erittäin rohkeaa väriä, kuten vaaleanpunaista tai violettia. Ensinnäkin on epätodennäköistä, että sinulla on tämän värisiä kenkiä, ja toiseksi uskon, että neutraalimpien kenkien käyttäminen tasapainottaisi asua. Jos kengät ja asusteet sopivat yhteen, se on jo liikaa samankaltaisuutta.

 

Tärkeintä:

Vältä kiusausta heittää päällesi vain yhtä väriä ja tekstuuria päättäen, että olet valmis.

Se ei aina toimi.


Akromaattinen


Mustavalkoiseen ja harmaaseen pukeutumista pitäisi itse asiassa kutsua akromaattiseksi – koska musta ja valkoinen ovat ilman kromaa eli väriä.

Monokromaattinen pukeutuminen

Huomaat siis, että yksivärinen pukeutuminen ei ole ollenkaan mustavalkoista pukeutumista. Kun pukeutuu yhteen väriin kerrallaan tarkoittaa se, että voit saada ihanteellisen tummuusastekontrastin käyttämällä yhden värin eri vaaleiden ja tummien yhdistelmiä asussa.


Yksiväriset asut voivat olla hauskoja ja mielenkiintoisia – muista, että voit myös vaihdella kankaiden tekstuureja ja kiiltoja tuodaksesi eloa yksiväriseen asuun.


Etkö ole varma, ovatko yksiväriset asut sinulle vai eivät? Etkö ymmärrä tummuusasteitasi ja värikontrastiasi? Varaa aika värianalyysiin – se on sijoitus tyyliisi, joka maksaa itsensä takaisin lyhyessä ajassa.


 

Mikäli tykkäsit tästä postauksesta, jaathan sen myös kavereillesi ja muille väreistään ja tyylistään kiinnostuneille sivun alareunassa olevilla jakonapeilla, kiitos.


Lataa itsellesi "Viisi askelta upeaan vaatekaappiin - budjettisi rajoissa" E -kirja ja liity samalla "Täydellisen tyylin työkalut" -viikkokirjeen tilaajaksi. Saat joka keskiviikko lisää tietoa ja vinkkejä niin väreistä, tyylistä kuin meikkauksesta


Lumoudu tyylistäsi


Tyylilady

Monokromaattinen pukeutuminen


PS. Jos et ole varma sinulle sopivista väreistä ja haluat ammattimaisen mielipiteeni, voit ostaa Lumoudu väreistäsi -värianalyysin JaSie Shopista. Mikäli haluat sekä värisi että tyylisi kuntoon kerralla, voit ostaa myös Lumoudu tyylistäsi -tyylianalyysin. Koko paketin saat 20 % edullisemmin (sisältää henkilökohtaisen värianalyysin sekä lisätietoja kehon muodosta, mittasuhteista, kasvojen piirteet ja tietysti kuinka persoonallisuutesi vaikuttaa tyyliisi).

Molemmat analyysit voidaan tehdä myös verkon välityksellä.


PPS. Käy kurkkaamassa Jasien Insta, sieltäkin saattaa löytyä jokunen vinkki tai tarjous.Kuvat

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Tilaa Täydellisen tyylin työkalut sähköpostiisi

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

P.S. Ei huolta, pääset listalta pois halutessasi helposti koska tahansa ja tietosi ovat turvassa.

bottom of page