• JaSie

Vartalonmuodot – V -muotoinen triangeli


Itsetuntemus ja ennen kaikkea tietoisuus omasta kropastasi voi ratkaista ostospainajaisesi. Ainakin tiedät, että jos mekko ei sovi sinulle tai ei näytä hyvältä päälläsi, se ei tarkoita, että olet jotenkin väärän muotoinen tai suhteettoman mallinen. Sinun täytyy vain kiertää asioita ja löytää se tapa, miten pukeudut oman vartalonmallisi mukaisesti.


Toivon, että olet jo saanut paremman käsityksen siitä, miten pukeutua omaan vartalotyyppiisi ja jos et ole vielä löytänyt omaa vartalotyyppiäsi, voi se olla tässä: V -muotoinen vartalo. V-vartaloinen kuuluu kulmikkaisiin vartalonmuotoihin.


"V -muotoinen vartalo on kuin ylösalaisin käännetty, kärjellään seisova kolmio"

Vartalonmuodot – V -muotoinen triangeli
Halterneck sopii mainiosti V -muotoiselle.


Positiivista on, että sinulla on atleetin/urheilijan ja mallin vartalo. Harrastat mitä luultavammin uintia ja olet vahva uimari tai sitten harrastat muita vahvoja lajeja. Vaatteet näyttävät päälläsi upeilta ja tyylikkäiltä voimakkaiden hartioittesi johdosta. Leveät hartiat saavat vyötärösi näyttämään kapeammalta, sinulla on kapea lantio ja reidet sekä upeat sääret.


Ollaksesi V-muotoinen, on hartioittesi oltava leveämmät kuin lantiosi, - ainakin viitisen senttiä. Sinulla voi olla vyötärö tai sitten ei. Monilla V-muodoilla on "lyhyempi" vyötärö ja jos sinulla on, käytä sitten H-muodon vinkkejä vyötäröalueellasi - toisin sanoen - ei yksityiskohtia vyötärölle - ei vöitä vyötärölle (ei esimerkiksi trenssitakkeja), ei napapaitoja, ei taskuja vyötärön kohdilla! Näin vältetään se, että ei kiinnitettäisi huomiota vyötärön puutteeseen.