BRÄNDIT

JaSie Shopista löydät luonnonkosmetiikkaa, luomukosmetiikkaa, ekologisia pesuaineita, mineraalimeikkejä, eteerisiä öljyjä, magneettikoruja, väri- ja tyylianalyysejä, palveluja, koulutuksia

ja paljon muuta henkilökohtaista palvelua tarjoiltuna suurella sydämellä.

Olemme vahvasti sitoutuneet ympäristöön ja esimerkiksi tuotteiden pakkauksissa ei ole mitään ylimääräistä paperia tai muovia. Pakkaukset ovat myös kierrätettävissä tai poltettavissa.

Jasie käyttää lähetyksissään kierrätettäviä materiaaleja, joten älä ihmettele, mikäli tuotteesi saapuvat jo kertaalleen käytetyssä pakkauksessa.

jasie-viikon-20-tarjous.png

Cosmopharma - luonnollista kosmetiikkaa

Cosmopharma on vuonna 2006 perustettu ruotsalainen pieni perheyritys, jolta löytyy luonnonkosmetiikkaa ja luonnollista kosmetiikkaa. Cosmopharma lopetti Valkoisen sarjan sekä Organic -sarjan tuotannon vuonna 2020.

Nyt mukana jatkavat vain x3 -sarja sekä Cosmopharma Sweden.


Cosmopharman tuotteissa ei käytetä parabeeneja, mineraaliöljyjä, metyyli-isotiatsolinonia, SLS:ää (sulfaatteja), formaldehydin vapauttajia eikä synteettisiä hajusteita. "Säilöntäaineena" käytetään paljon E-vitamiinia ja muita luonnollisia aineita. Tuotteet siis käyvät hyvin myös tuoksuyliherkille. Tuotteita, eikä yksittäisiä ainesosia ole testattu eläimillä.


x3 -sarja

X3 -sarja on Cosmopharman ylellisin ja edistyksellisin sarja, joka on täynnä hyödyllisiä luonnollisia kosteuttavia aineosia sekä luonnollisia antioksidantteja, jotka pitävät kasvosi ja kaulasi ihon nuorekkaana ja raikkaana. Sisältää erityisen aktiivisia aineosia, kuten hyaluronihappoa, Q10, aktiivista C-vitamiinia ja aitoja kultamineraaleja sekä SkinSupplement Complex Care©n. Sarjan päivä- ja yövoiteeseen on laitettu myös HEV -valosuoja tietokoneiden. tablettien ja puhelimien sinistä valoa vastaan.

Cosmopharma Sweden

Uudesta Cosmopharma Sweden -sarjasta löydät Ruotsissa valmistettuja tuotteita. Sarjasta löydät hoitavia ihonhoitotuotteita, jotka pitävät hyvää huolta ihostasi ja tuoksuvat ihanalle. Sarja perustuu aktiivisiin, mutta mietoihin aineosiin ja sopii siten kaikille ihotyypeille ja hiustyypeille täydellisesti. Tuotteiden valmistus Ruotsissa tarkoittaa ympäristöystävällisempiä kuljetuksia. Suurin osa tuotteista on vegaanisia ja osa on luonnonmukaisia.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!