BRÄNDIT

JaSie Shopista löydät luonnonkosmetiikkaa, luomukosmetiikkaa, ekologisia pesuaineita, mineraalimeikkejä, eteerisiä öljyjä, magneettikoruja, väri- ja tyylianalyysejä, palveluja, koulutuksia

ja paljon muuta henkilökohtaista palvelua tarjoiltuna suurella sydämellä.

Olemme vahvasti sitoutuneet ympäristöön ja esimerkiksi tuotteiden pakkauksissa ei ole mitään ylimääräistä paperia tai muovia. Pakkaukset ovat myös kierrätettävissä tai poltettavissa.

Jasie käyttää lähetyksissään kierrätettäviä materiaaleja, joten älä ihmettele, mikäli tuotteesi saapuvat jo kertaalleen käytetyssä pakkauksessa.

jasie-viikon-20-tarjous.png

"KLEOPATRAN" KULTANAAMIO

Tuotenro: 3/2022
47.90€
Varastossa
1
Tuotetiedot

Ylellinen kasvonaamio sisältää aitoja 24K kultamineraaleja, aktiivisia kasviöljyjä ja luonnollisia ainesosia, kuten Aloe Veraa, Sheavoita, Moringaa, mehiläisvahaa, Kuolleenmeren suoloja ja avokadoa jne. Ne kaikki puhdistavat ihohuokoset perusteellisesti, kosteuttavat, pitävät ihon nuorekkaana ja kiinteyttävät samaan aikaan. Erittäin aktiiviset ainesosat ja korkean kultapitoisuuden voit tuntea ihollasi kihelmöintinä ja myös punoitusta voi esiintyä. Tämä tunne ja punoitus voivat pysyä niinkin kauan kuin 1-1,5 tuntia.


50 ml


KÄYTTÖ


Levitä runsas kerros puhdistetulle iholle. Anna vaikuttaa 10-30 minuuttia, huuhtele pois haalealla vedellä tai x3 Micellar-vedellä.


Naamio jatkaa työskentelyään jopa 60 minuuttia sen poistamisen jälkeen.

Ihon punoitus ja kihelmöinti ovat yleisempiä kuin päinvastainen, joten mitään huolta ei ole.

Jos sinulla on mahdollisuus, odota vähintään 30 minuuttia ennen seerumin, päivävoiteen tai yövoiteen laittamista, jotta naamio saa työnsä valmiiksi. Jos sinulla ei ole aikaa siihen, laita seerumi tai voide heti.

Käytä 2-4 krt/ kk

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten

Tilaa uutiskirjeemme

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!