top of page

Olemme vahvasti sitoutuneet ympäristöön ja esimerkiksi tuotteiden pakkauksissa ei ole mitään ylimääräistä paperia tai muovia. Pakkaukset ovat myös kierrätettävissä tai poltettavissa.

Jasie käyttää lähetyksissään kierrätettäviä materiaaleja, joten älä ihmettele, mikäli tuotteesi saapuvat jo kertaalleen käytetyssä pakkauksessa.

Madame Chic - luxustason luonnonkosmetiikkaa

Madame Chic on ruotsalainen luxuskosmetiikkaa tarjoava yritys!


Madame Chic on työskennellyt luonnontuotteiden parissa vuodesta 1972, joten heillä on valtava kokemus alalta.

Osaamisen perusta on oikean raaka-aineen koostumuksen ja eri komponenttien oikean konsentraation löytämisessä täydellisen tuloksen saavuttamiseksi.

Ohjelmamme on suunnattu ensisijaisesti sinulle, jolla on iho-ongelmia, kuten herkkä iho tai allergiaherkkyys, mutta myös sinulle, joka välittää kauneudestasi.

Monia tuotteita on saatavana useina muunnelmina, jotka sopivat eri ihotyypeille.

Täältä löydät tuotteet, joita tarvitset sileän ihon saamiseksi.


Oma tuotanto


Madame Chicillä on oma ruotsalainen tuotanto. ihonhoitotuotteet korkeimmalla mahdollisella laadulla. Tehdas sijaitsee Varassa, Västergötlandissa.

Tuotanto tapahtuu pieninä sarjoina, erittäin huolellisesti ja äärimmäisen reseptivalvonnassa. Täällä Västgötaslättenillä valmistetaan maailman ainutlaatuisia tuotteita, joita myydään kaikkialla Pohjoismaissa, Sveitsissä, Isossa-Britanniassa, Uudessa-Seelannissa, Singaporessa, arabivaltioissa ja Aasiassa.


Raaka-ainemateriaalit


Raaka-aineen puhtaus on avain sellaisten tuotteiden tuottamiseen, jotka antavat todellisen tuloksen ja käytetään vain parasta laatua.

Luonnosta peräisin olevia raaka-aineita ovat kasvit, hedelmät, yrtit, vitamiinit ja kasviöljyt. Nämä ovat ainesosia, joita on käytetty vuosisatojen ajan ja jotka ovat tehneet tunnetuksi kynsien, ihon ja hiusten laadun parantamisesta.

Madame Chicin tuotteissa käytettyjä ainesosia ovat mm. aloe vera, avokado, papaija, sitruuna, kamomilla, siankärsämö, arnika, salvia, rosmariini, mäkikuisma ja sitruunamelissa.

Esittelyssä olevat tuotteet

Suodatin
VARASTON LOPPUUNMYYNTI - 20 %
MADAME CHIC EYE GEL
MADAME CHIC EYE GEL
MADAME CHIC EYE GEL
Oli 31.90€
Säästä 6.40€
25.50€
Tuote loppunut
1 - 60 / 84 nimikettä

Tilaa uutiskirjeemme

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

bottom of page