top of page
  • Writer's pictureJaSie

Mitkä ovat mustatukkien parhaat neutraalit?

Tämä on sarjan viimeinen osa ja tässä postauksessa käyn läpi vaatekaappiin parhaiten sopivat neutraalit värit mustahiuksisille. Voit käydä lukemassa myös parhaat neutraalit värit blondeille, bruneteille, punapäille sekä hopeaketuille.


Mitkä ovat mustatukkien parhaat neutraalit
Dita von Teesella on upeat mustat hiukset.

Onko musta tukka tylsä?


Ei missään nimessä. Toki se on ehkä yleinen hiusväri, mutta mustat hiukset ovat kaukana tavallisuudesta. Ensinnäkin luonnonmustat hiukset ovat ylivoimaisesti kiiltävin hiusväri eikä niiden häikäisevää kiiltoa voi jäljitellä, vaikka kateelliset vaaleat ystäväsi levittäisivät kuinka paljon kiiltoseerumia. Lisäksi mustat hiukset näyttävät yleensä eksoottisilta, joten ne muodostavat silmiinpistävän kontrastin useimpia ihonvärejä vastaan. Tunnetko itsesi jo onnekkaaksi?


Kaunis kontrasti ja silmiinpistävä väri voivat kuitenkin tehdä vaatteiden ja hiusten yhteensovittamisesta vaarallista tai ainakin hankalaa.


Mustahiuksisille sopivat neutraalit


Todellinen punainen on dramaattinen - ja upea - naisilla, joilla on mustat hiukset. Myös kaikki jalokivisävyt ovat imartelevia: koboltinsininen, turkoosi, pullonvihreä jne.. Mutta, nuo värit alkavat pitemmän päälle käymään hermoon, jos vaatekaappi on täynnä kirkkaita värejä. Vaatekaapissasi tulee olla myös niitä neutraaleja sävyjä, jotka ovat ajattomia ja joilla luot perustan vaatekaappiisi.


Viileät värit täydentävät mustien hiusten viileyttä


Vältä neutraaleissasi mutaisia ja tylsiä värejä, kuten kanervaisia ruskeita ja oliivinvärisiä, huuhtoutuneita sinisiä ja pastellivärejä, joissa on keltaisia sävyjä. Valitse ruskehtavan sijaan oikeita, kirkkaita ruskeita sävyjä, joissa on viileänpunertava vivahde, kuten kaneli tai kermainen suklaa.


Musta on aina dramaattinen, samoin kuin puhdas valkoinen naisilla, joilla on mustat hiukset. Sinua imartelevat myös kaikki viileät harmaan sävyt hiilenväristä pehmeään kyyhkyyn. Aito laivastonsininen on myös väri, joka kannattaa sisällyttää vaatekaappisi neutraaleihin. Myös viileät vihreät värit sopivat hyvin mustiin hiuksiin.


Jäiset pastellivärit tekevät mustista hiuksista näyttävät


Mikäli haluat revitellä kunnolla, voit valita neutraaleiksi väreiksesi myös hopeanväriset pastellisävyt. Vaaleiden värien tulisi olla hyvin jäisiä.


Kuinka pukeutua valkoiseen


Valkoisen hopeanhohtoiset sävyt sekä aito valkoinen, ovat ilmeinen valinta, kun sinulla on mustat hiukset. Norsunluu ja muut kulta- tai keltapohjaiset kermanvärit ovat liian lämpimiä tummille, viileille hiuksille.



Mitkä ovat mustatukkien parhaat neutraalit

Muista, että voit aina käyttää väriä, joka on samanlainen kuin silmiesi väri:


Ruskeat silmät, pukeudu viileään ruskeaan
Siniset silmät, laivastonsininen
Vihreät silmät, käytä metsänvihreää tai smaragdinvihreää


Katso myös muille hiusväreille parhaiten sopivat neutraalit:







Nyt siis penkomaan omaa vaatekaappiasi ja poistamaan sieltä kaikki liian lämpöiset värit.


Lumoudu väreistäsi


Tyylilyyli Jaana



PS. Jos et ole varma sinulle sopivista väreistä ja haluat ammattimaisen mielipiteeni, voit ostaa Lumoudu väreistäsi -värianalyysin JaSie Shopista. Mikäli haluat sekä värisi että tyylisi kuntoon kerralla, voit ostaa myös Lumoudu tyylistäsi -tyylianalyysin. Koko paketin saat 20 % edullisemmin (sisältää henkilökohtaisen värianalyysin sekä lisätietoja kehon muodosta, mittasuhteista, kasvojen piirteet ja tietysti kuinka persoonallisuutesi vaikuttaa tyyliisi). Molemmat analyysit voidaan tehdä myös verkon välityksellä.

Kuva:


Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Tilaa Täydellisen tyylin työkalut sähköpostiisi

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

P.S. Ei huolta, pääset listalta pois halutessasi helposti koska tahansa ja tietosi ovat turvassa.

bottom of page