top of page
  • Writer's pictureJaSie

Mitkä ovat vaaleahiuksisen parhaat neutraalit?

Puhutaanpa hieman neutraalien käytöstä henkilökohtaisina väreinä – erityisesti muista neutraaleista kuin mustista. Lue lisää miksi musta ei ehkä ole paras ystäväsi-mustan myytin murtaminen.Mitkä ovat vaaleahiuksisen parhaat neutraalit?

"Olen vaalea mansikkablondi, jolla on vihreäpilkkuiset siniset silmät ja vihertävänsininen ja vaaleanpunainen ovat molemmat ihania värejä minulla. Mutta, mitä neutraaleja minun pitäisi yhdistää näiden kanssa? Rakastan mustaa ja käytän sitä koko ajan. Se on monipuolinen, hoikentava, toimii niin monien värien kanssa, ja se on useimpien suosituin väri. Nyt kun todella ajattelen värejä ja katson naisia, joilla on mustat hiukset ja jotka pukeutuvat mustaan, ja rakastan sitä, miten heidän vaatekaappinsa vastaa heidän hiuksiaan. Olen todella kateellinen. Joten, mitkä neutraalit sopivat sellaiselle, jonka hiukset eivät ole mustat?"


Mikäli et vielä tiedä, mitä neutraaleilla tarkoitetaan lue aikaisempi postaukseni Neutraalit - mitä ne on ja miten niitä pidetään?


Siinäpä kysymystä kerrakseen. Saan aika usein tällaisia kysymyksiä, joten tässäpä muutama vinkki vaaleahiuksisille:


Kun etsit sinulle parhaiten sopivia neutraaleja, katso:


Silmiesi väri – oliivinvihreä, pähkinänruskea, pronssi, siniharmaa, sinivihreä, harmaa, syvän ruskea, sininen – mikä tahansa se onkaan, toista silmien väriä jollain tavalla – ehkä hieman murretumpana, jotta se näyttää neutraalimmalta ja näin sinulla on upea neutraali vaihtoehto.


Katso myös hiustesi väriä. Ajattele taupea (neutraali ruskea), Camelia (vaaleanruskea), talvenvalkoista ja kaikkia beigen sävyjä ihanteellisina neutraaleina sävyinä. Hiussävyt sopivat erinomaisesti kenkiin, laukkuihin, saappaisiin, vyöhön ja takkiin - koska käytät aina hiuksiasi, joten nämä yleisesti käytetyt vaatteet ja asusteet sopivat aina hiuksiisi!


Muista, että vaalealla ei voi olla liian tummia vaatteita, ei edes neutraaleja.
Vaalealle sopivat parhaiten vaaleat värit.

Lämmin blondi


Sinut on kerrassaan luotu käyttämään Camelia – se on todella hienostunut väri sinulle!


Taupe (harmaanruskea) ja ruskea, beige ja khaki, lämmin suklaanruskea ja lämmin laivastonsininen (navy) – sinulle löytyy niin paljon neutraaleja kokeiltavaksi, ettei sinulla ole väreistä pulaa. Käytä paljon mieluummin muita neutraaleja kuin mustia!


Omat värisi toimivat kaikkien noiden neutraalien kanssa. Et tarvitse mustaa varavaihtoehtona. Mikä tahansa tummempi väri on hoikentava, hoikentavampi kuin musta, jos se sopii ihollesi, koska se nostaa katseen kasvoihisi.


Mitkä ovat vaaleahiuksisen parhaat neutraalit?


Viileä blondi


Rosebeige, Taupe (harmaanruskea) ja harmaan eri sävyt näyttävät upeilta päälläsi. Hiili ja laivastonsininen (navy), ruusunruskea ja herkkusieni (vaalea harmaa) ovat yhtä upeita.


Sinun tulisi myös välttää mustaa, koska se voi näyttää erittäin kovalta vaaleaa väritystäsi vasten. Valitse sen sijaan hiilensininen, harmaa, platina tai taistelulaivan harmaa, joissa ei ole samaa mustan kovuutta.


Mitkä ovat vaaleahiuksisen parhaat neutraalit?


Muistathan, että neutraalit ovat ne tärkeimmät värisi, joilla rakennat pohjan toimivalle vaatekaapille.


Katso myös muille hiusväreille parhaiten sopivat neutraalit:

(tulossa)
Lumoudu väreistäTyylilyyli JaanaPS. Jos et ole varma sinulle sopivista väreistä ja haluat ammattimaisen mielipiteeni, voit varata ajan värianalyysiin ja ostaa sen JaSie Shopista. Mikäli haluat sekä värisi että tyylisi kuntoon kerralla, voit ostaa myös tyylianalyysin. Koko paketin saat 20 % edullisemmin (sisältää henkilökohtaisen värianalyysin sekä lisätietoja kehon muodosta, mittasuhteista, kasvojen piirteet ja tietysti kuinka persoonallisuutesi vaikuttaa tyyliisi). Molemmat analyysit voidaan tehdä myös verkon välityksellä.


Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Tilaa Täydellisen tyylin työkalut sähköpostiisi

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

P.S. Ei huolta, pääset listalta pois halutessasi helposti koska tahansa ja tietosi ovat turvassa.

bottom of page