top of page
  • Writer's pictureJaSie

Mitkä ovat punapäiden parhaat neutraalit?


Punapäät ovat tulisia ja vaarallisia tai he ovat pellemäisiä ja heikkoja. He ovat täydellisiä nörttejä julkisuudessa, mutta he ovat villejä makuuhuoneessa. Heillä ei ole sielua, joten he varastavat sinun sielusi. Luettelo punapäitä koskevista myyteistä ja stereotypioista osoittaa, kuinka leimattuja ihmiset - joilla on tämä ainutlaatuinen fenotyyppi - todella ovat.


Nyt on kaikkien teidän ihanien punatukkaisten aika löytää parhaat neutraalit.




Mitkä ovat punapäiden parhaat neutraalit
Erilaisia punaisensävyisiä hiuksia.

Kuten meidän blondien, brunettien, hopeakettujen ja mustatukkaisten täytyy käyttää omaa luonnollista väritystämme ja etsiä ihania neutraaleja sävyjä, jotka tuovat nämä sävyt esiin hiuksissamme, silmissämme ja jopa ihossamme, myös punatukkaisten tulee etsiä omat lämpimän sävyiset neutraalinsa.


Olitpa luonnollinen punapää tai äskettäin värjännyt hiuksesi, olet luultavasti kysynyt itseltäsi, mitkä värit näyttävät hyvältä punapäällä. Voivatko punapäät pukeutua punaiseen vai luoko se epämiellyttävän ilmeen? Pitäisikö heidän valita lämpimämpiä vai kylmempiä sävyjä?


Onneksi vastaus on, että monet värit näyttävät upeilta punapäillä – sekä lämpimät että viileät, ja kyllä, se sisältää myös punaisen. On syytä mainita, että punaisen sävy riippuu hiustesi tarkasta väristä - oletko ns. ginger vai syvän punainen - sekä ihon ja silmien väristä. Näistäkin varoituksista huolimatta voit valita hyvin laajan valikoiman värejä.


Parhaat värit punatukkaisille naisille?


Joten mitkä ovat parhaat värit punaisten hiusten kanssa? Punapäiden neutraalit värit menevät kamelista ja ruosteesta häränvereen ja munakoisoon. Punapäitä on monen eri punaisuuden sävyissä, porkkanasta tummaan syvään punaiseen, joten aina kannattaa katsoa ne omat värinsä neutraaleja valitessaan.


"Harkitse myös silmiesi väriä ja toista se neutraaleissa väreissäsi, sillä se korostaa mukavasti hiustesi väriä."

Joten tässä on muutama upea väri punapäille:


Vihreä – kaikenlaiset vihreät. Monille punapäille vihreä on paras väri, jonka voi valita. Ja tämä pätee sekä vaatteisiin että silmiin ja koruihin. Se ei ole yllätys, kun otetaan huomioon, että punainen ja vihreä ovat väriympyrän vastakkaisilla puolilla.


Vihreän tarkka sävy riippuu hiustesi punaisen sävystä. Mansikanvaaleat tai inkiväärinpunaiset (ginger) näyttävät parhaimmalta vaaleamman vihreän kanssa, kun taas syvemmät ja täyteläisemmät punaiset voivat olla upeita smaragdin tai sammaleenvihreän kanssa.


"Oikeastaan ​​melkein mikä tahansa vihreä näyttää upealta melkein minkä tahansa punaisen kanssa!"

Syvän sininen. Vihreän kilpailija monille punapäille on syvän siniset värit, kuten koboltti, kuninkaallinen sininen tai laivastonsininen. Siniset voivat todella tehdä punaisista hiuksista näyttävät ja esiin pompsahtavat. Muista kuitenkin valita lämmin sinisen sävy, mikäli sinulla on lämpimänpunaiset hiukset. Hyvin harvalla on oikeasti viileät, sinisenpunaiseen vivahtavat hiukset luonnostaan, jolloin tietenkin valitset viileän sinisen.


Punainen. Olet ehkä kuullut myytin, että punatukkaisten ei pitäisi pukeutua punaiseen. Sen on todennäköisesti keksinyt joku, joka ei vain pidä väristä, koska punapäät voivat helposti pukeutua punaisiin vaatteisiin. Temppu on yksinkertaisesti vain löytää sävy, joka sopii ihonvärisi ja punaisten hiustesi kanssa yhteen. Neutraaleiksi perusvaatteiksi ei kuitenkaan ehkä kannata valita niitä kirkkaimpia punaisia, vaan tyytyä esimerkiksi tummaan häränverenväriseen.


Ruskea. Ruskealla on valitettava maine "tylsänä" värinä, mutta se ei ole välttämättä totta. Vihreän tapaan ruskeat vaatteet voivat tarjota mukavan kontrastin vaaleampaa ihonväriä vastaan. Ruskean monet eri sävyt sopivat mainiosti punapäille. Tummana punapäänä etsi hiukan täyteläisempiä ja kylläisempiä ruskeita, vaaleammalle sopivat vähän keltaiseen vivahtavat ruskeat.



Mitkä ovat punapäiden parhaat neutraalit

Lämpimästä sinisestä syvään oliiviin, khakiin ja lukemattomiin ruskean sävyihin. Etsi neutraaleja, jotka vahvistavat luonnollista väriäsi.


Sinä olet väreiltäsi sellainen, että sinun kannattaa käyttää useita värejä samanaikaisesti korkealla värikontrastillasi.


Katso myös muille hiusväreille parhaiten sopivat neutraalit:







Lumoudu väreistä



Tyylilyyli Jaana



PS. Jos et ole varma sinulle sopivista väreistä ja haluat ammattimaisen mielipiteeni, voit ostaa Lumoudu väreistäsi -värianalyysin JaSie Shopista. Mikäli haluat sekä värisi että tyylisi kuntoon kerralla, voit ostaa myös Lumoudu tyylistäsi -tyylianalyysin. Koko paketin saat 20 % edullisemmin (sisältää henkilökohtaisen värianalyysin sekä lisätietoja kehon muodosta, mittasuhteista, kasvojen piirteet ja tietysti kuinka persoonallisuutesi vaikuttaa tyyliisi). Molemmat analyysit voidaan tehdä myös verkon välityksellä.


Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Tilaa Täydellisen tyylin työkalut sähköpostiisi

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

P.S. Ei huolta, pääset listalta pois halutessasi helposti koska tahansa ja tietosi ovat turvassa.

bottom of page