top of page
 • Writer's pictureJaSie

Vartalonmuodot - TimanttiMinä olen Timanttinen nainen eli minulla on timantinmuotoinen vartalo. Tätä vartalonmuotoa ei monestikaan ole missään kirjoissa, jotka käsittelevät eri vartalonmuotoja, vaikka tämä muoto on kohtalaisen yleinen - ainakin suomalaisnaisilla.


Tämä on toinen vartalonmuoto, joka on niin sanotusti itse hankittu. Timantinmuotoisen alta voi löytyä H -muotoinen tai jopa 8- tai X -vartaloinen.


Vaikka olisit minkä muotoinen tahansa, älä vertaa itseäsi muihin. Sinä olet sinä ja näytät ne hyvät puolesi, mitä sinussa mielestäsi on ja peitä ne, mitkä sinua häiritsevät. Vasta, kun hyväksyt vartalosi muodon, sinulla on riittävästi rohkeutta pukeutua juuri, kuten itse haluat.Vartalonmuodot - Timantinmuotoinen vartalo
Kaunis, "timanttinen" nainen!


Minkälainen vartalo timantinmuotoisella on?


Lantiosi on leveämpi kuin rintasi ja hartiasi. Sinulla on volyymiä sekä vyötäröllä että vatsan ja lantion seudulla. Painon nousu kertyy yleisimmin vatsaan, lanteille ja takamukseen. Vyötärö tai alalantio on levein kohta vartalossasi. Sinulla voi olla hoikat sääret ja käsivarret.

Vartalonmuodot - Timantinmuotoinen
Ylimääräinen paino kertyy vatsan ja lantion seudulle.


Timantinmuotoinen eroaa kuitenkin O -muotoisesta siinä, että O -muotoisella painon nousu on kertynyt enemmän pallean kohdalle ja hänellä ei ole edestäpäin katsottuna näkyvää vyötäröä, vaan vyötärön kohta on enemmänkin pyöristynyt "ulospäin".


Timanttivartaloisella näkyy selkeä vyötärön kaari, mutta lantion kohdalla voi olla aika isokin "pelastusrengas".


Illuusion tavoite


Tavoitteena on tasapainottaa hartioitasi ja rinnanseutuasi suhteessa lantiosi mittoihin sekä samanaikaisesti luoda vyötärö.


Valitse vaatteita, jotka antavat ylävartalollesi muotoja ja alaosia, jotka hoikentavat ja pidentävät alavartaloasi. Ajattele tasapainoista tiimalasia, jonka alla ovat omat muotosi. Siten näet, että tarvitset volyymiä hartialinjaasi sekä rinnanseudullesi ja että sinulla on paljon volyymiä keskivartalossasi.


Parhaat yläosasi


Valitse hieman tyköistuvia yläosia tai joiden ”V-muoto” luo sinulle illuusion vyötäröstä.


Pääntie voi olla venepääntie, U- tai V-mallinen riippuen kasvojesi muodosta. Valitse toppi tai pusero, jossa on olkatoppaukset, puhvi- tai singoallahihat.Vartalonmuodot - Timantinmuotoinen
Singoallahihoilla saadaan ylävartaloon volyymia.


Käytä koruja, volangeja ja muita asusteita korostamaan rinnanseutua ja leventämään hartioita. Käytä keskipitkiä yläosia, mutta paidan tai tunikan helma ei saa koskaan päättyä lantiosi leveimpään kohtaan. Tunikat ja leningit, joissa on leikkaus rintojen alapuolella ja jotka laskeutuvat pehmeästi vatsan päälle, ovat sinulle parhaita.


Parhaat alaosasi


Valitse housuja ja hameita, jotka laskeutuvat suoraan alaspäin lantion leveimmältä kohdalta. Käytä tummempia alaosia. Housujen tulisi olla täysin litteät vatsan kohdalta, ilman taskuja tai muita yksityiskohtia.


Hameen tulisi olla suora tai A-linjainen ja seurata vartalon muotoa. Mikäli sinulla on hoikat sääret, näytä ne!


Vartalonmuodot - Timantinmuotoinen vartalo
Timattisen naisen ylälantion seutu on hyvin pyöreä, joten sitä ei kannata korostaa taskuilla.


Käytä


 • Koruja tai huiveja, jotka vetävät huomion kasvoihin

 • Kapeita vöitä ja vyötärönauhoja

 • Muotoilevia alusvaatteita

 • Kevyempiä kankaita yläosassa, etenkin vatsan kohdalla

 • Keskikorkeita tai korkeita korkoja


Vältä


 • Sileitä, tiukasti vartaloa myötäileviä toppeja

 • Lyhyitä yläosia

 • Leveitä vöitä

 • Ylisuuria yläosia pienempien alaosien kanssa

 • Jos olet runsasmuotoinen, vältä kaikenlaisia pieniä yksityiskohtia ja kuvioita

 • Vaakasuoria linjoja lantion kohdalla

 • Housuja ja hameita, joissa on korkea vyötärö

 • Taskuja lantion kohdallaLumoudu tyylistäsi


Tyylilyyli Jaana


P.S. Jos et ole varma sinulle sopivista väreistä ja haluat ammattimaisen mielipiteeni, voit varata ajan värianalyysiinja ostaa sen JaSie Shopista. Mikäli haluat värisi ja tyylisi kuntoon kerralla, voit ostaa myös tyylianalyysin. Koko paketin saat 20 % edullisemmin (sisältää henkilökohtaisen värianalyysin sekä lisätietoja kehon muodosta, mittasuhteista, kasvojen piirteet ja tietysti kuinka persoonallisuutesi vaikuttaa tyyliisi). Molemmat analyysit voidaan tehdä myös verkon välityksellä.Kuva

https://www.bubbleroom.se/sv/kl%C3%A4der/kvinna/rut-circle/blusar-tunikor/eleonor-singoalla-top-lt-blue-combo


Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Tilaa Täydellisen tyylin työkalut sähköpostiisi

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

P.S. Ei huolta, pääset listalta pois halutessasi helposti koska tahansa ja tietosi ovat turvassa.

bottom of page