top of page
  • Writer's pictureJaSie

Löydä omat värisi -9 tapaa tuntea parhaat värisi, jotka muuttavat elämäsi ja vaatekaappisi

1. Sinä olet numero yksi


Sinut nähdään ensin – olet tarinasi tähti, et vaatteidesi.


Värit, jotka mairittelevat sinua, tekevät sinusta tähden. Ne varmistavat, että sinut nähdään ja huomataan sen sijaan, että vaatteet olisivat keskeisessä asemassa. Oikeat värit luovat harmonisen tasapainon pukeutumisesi ja sinun välilläsi. Heräät todella eloon väreillä.


Tummuusaste- ja värikontrastiperiaatteiden oppiminen on yksi hyödyllisimmistä asioista, joita olen oppinut. Tunnen itseni varmemmaksi siitä, että muut näkevät ensimmäisenä minut eivätkä vaatteitani.9 tapaa tuntea parhaat värisi, jotka muuttavat elämäsi ja vaatekaappisi
Vedä katseet kasvoihisi, älä vaatteisiisi.

2. Näytät upealta


Näytät terveeltä ja eloisalta, levänneeltä ja nuorekkaammalta. Kyllä, se on niin totta – ja juuri sitä, mitä etsin, kun teen henkilökohtaista värianalyysiä. Etsin värejä, jotka saavat sinut näyttämään terveeltä ja elinvoimaiselta ilman meikkiä. Värit, jotka saavat ihosi hehkumaan ja näyttämään tasaisemmalta ja terveellisemmältä. Siksi, että kun voit saada tämän vaikutuksen pelkillä väreillä, voit lisätä meikkiä vähän tai paljon, jos haluat tai sitten et. Kuten tiedät, käyttämäsi "väärät" värit eivät hävitä sinua pois, mutta näytät väsyneeltä, sairaalta tai vanhemmalta väärissä väreissä.


Lisäksi, kuten leikilläni sanon asiakkailleni "Jos katsot minua silmiin, et katso pömppövatsaani". Oikeat värit saavat sinut näyttämään pitemmältä ja hoikemmalta, kun ne ohjaavat katseet kasvoihisi.


"Jos katsot minua silmiin, et katso pömppövatsaani".

3. Asuvalikoimasi laajenevat eksponentiaalisesti


Vaatekaappisi on helposti yhdisteltävissä kaikkien vaatteidesi kanssa, jolloin voit luoda enemmän asuja vähemmällä vaatemäärällä. Sitä minä kutsun voitoksi!


Väripalettisi koostuu väreistä, joilla on samanlaiset väriominaisuudet ja tämän vuoksi – ne toimivat yhdessä kauniisti ja helposti. Näin ollen voit olla taiteilija, joka kokeilee erilaisia yhdistelmiä luottavaisin mielin, tietäen, että nämä värit on tarkoitettu sopimaan yhteen juuri sinulle.


Mielenkiintoista on, että kuulen usein ihmisten - joille ei ole koskaan tehty värianalyysiä - sanovan, että värianalyysi tekee vaatekaapin vain rajoitetummaksi. Itse asiassa tapahtuu juuri päinvastoin niin, että vaihtoehtosi laajenevat omalla väripaletillasi.


Ajan myötä, kun lisäät vaatekaappiisi uusia vaatteita, jokaisen lisävaatteen myötä asuvalikoimasi laajenee eksponentiaalisesti! Eikä sinulla ole kaapissasi niitä värejä, joita voidaan käyttää vain yhdellä tavalla yhden vaatteen kanssa, mikä tekee niiden houkuttelevuudesta rajoitettua.


4. Meikkisi näyttää upealta


Osa hyvää värianalyysiä on saada ohjeita oikeiden meikkivärien valitsemiseen tai jos sinulla on jo väripaletti – varmistamalla, että valitsemasi meikkivärit toimivat palettisi kanssa.


Tiedät, että omat meikkivärisi imartelevat sinua ja silloin sinun ei kannata kuunnella meikkimyyjää, joka yrittää myydä sinulle uutta "trendiväriä", joka ei saa sinua näyttämään hyvältä.


Lisäksi voit päästä eroon kaikista niistä meikkivirheostoista, jotka vain sotkevat kylpyhuoneesi hyllyt ja laatikot, eivätkä koskaan toimi sinulla värien mukaan!


5. Hiuksesi imartelee väritystäsi


Yksi henkilökohtaisen värianalyysin etu on se, että voit löytää imartelevan hiusvärin väripalettisi ympäriltä. Tiedät heti, jos kampaajasi ehdottama hiusväri ei toimi, jos se ei sovi väripalettiisi. Nyt se on helppoa kuin heinän teko.


Ottaen huomioon, kuinka kallista hiusten värjäys on ja kuinka paljon eroa hyvällä hiusvärillä on huonoon verrattuna – imartelevan värin löytäminen on lähes lottovoitto. Valitse hiusväri, joka ei tee sinusta punakkaa tai haalistunutta (väärän hiusvärin kaksi yleisintä vaikutusta) - tai joka saa hiuksesi näyttämään huonolta peruukilta (kyllä, se on toinen ongelma väärässä hiusvärissä) - näyttää siltä, ​​että hiustesi ei ole tarkoitus olla sinun ja että olet pamauttanut jonkun peruukin päähäsi. Voit valita imartelevimman hiusvärin, joka imartelee myös ihonväriäsi.9 tapaa tuntea parhaat värisi, jotka muuttavat elämäsi ja vaatekaappisi
Oma hiusvärimatkani.

Minulle palettini tunteminen merkitsi sitä, että kun oli aika siirtyä mustasta harmaapäähän ja siitä violetinpunaiseen, pystyin löytämään oikean sävyn siirtymäkauteen ja loppujen lopuksi oikean punaisen sävyn – niin että nyt ihmisten, jotka eivät koskaan aikaisemmin tavanneet minua, on vaikea uskoa, että olen koskaan ollutkaan mustahiuksinen. Alunperinhän olen siis täysi blondi.


6. Säästät aikaa ja energiaa


Säästät aikaa ostoksilla ja ajan säästäminen säästää energiaasi. Kun kävelet nopeasti kauppaan, skannaat värejä ja katsot, onko siellä jotain mahdollista ostettavaa. Tämä leikkaa 90 % vaihtoehdoista pois - ja tutkimukset osoittavat, että aivomme eivät pidä liian monesta valintavaihtoehdosta. Näin sinun tarvitsee vain päättää – jos väri on upea – pidätkö tyylistä ja onko se imarteleva?


Ostosten tekeminen on paljon nopeampaa, kun voit vain skannata nopeasti myymälän ja etsiä väripalettisi värejä – ja tietää, että jos niitä ei ole siellä, voit helposti ja nopeasti siirtyä seuraavaan kauppaan.


7. Säästät rahaa


Hukkaat vähemmän rahaa, kun et enää osta niin sanottuja orpovärejä, jotka eivät sovi yhteen muiden vaatteidesi kanssa. Myymälöissä on aina saatavilla rajoitetumpi väri kerrallaan ja ne vaihtuvat sesongin välein, joten ostamalla vain sen, mikä on hyvää ja jättämällä loput pois, säästyt ”ostajan katumukselta”. Katumus nimittäin kasvaa nopeasti ajan myötä ja ostamattomuus maksaa itsensä takaisin monin verroin.


8. Pakkaat matkalle kätevästi


On paljon helpompaa pakata matkalle, kun sinulla on oma väripaletti. Vaatteesi mätsää keskenään ja ne sopivat helposti yhteen. Voit luoda upean matkavaatekapselin nopeasti ja tiedät, että näistä muutamista vaatteista saat runsaasti asuja, joita voit käyttää matkasi aikana.


Matkalle riittää siis parhaimmassa tapauksessa yksi pieni laukku tai yksi vähän isompi riippuen matkan pituudesta.


9 tapaa tuntea parhaat värisi, jotka muuttavat elämäsi ja vaatekaappisi
Pakkaa mukaan vain yksi vaatekapseli.

9. Olet voimaantunut ja tämä antaa sinulle enemmän luottamusta tyyliisi


Parempi luottamus tyylivalintoihisi johtuu voimaantumisen tunteesta - sinulle sanotuista kohteliaisuuksista. Luottamuksesi ja itsetuntosi kasvavat, kun näet kuinka paljon paremmalta näytät omissa väreissäsi.


Eniten itseluottamusta omaan tyyliini on antanut oikeisiin väreihini pukeutuminen – suurin osa vaatekaapistani on ollut mustaa, mikä sai minut vaikuttamaan käsittämättömän kovalta ja ylpeältä. Itse asiassa näen eron, kun käytän hiukan pehmeämpiä ja vaaleampia värejä, ihmiset tulevat esiin ja jopa puhuvat minulle!


Haluatko löytää omat värisi?


Väri on ensimmäinen asia, jonka katson ostoksilla, sillä tiedän, että jos väri ei ole imarteleva, sillä ei ole mitään väliä, kuinka upea vaate muutoin on. Väärän värinen vaate ei koskaan näytä niin hyvältä kuin voisi näyttää, eikä se saa sinua näyttämään niin hyvältä kuin voisit näyttää. Tästä syystä sinunkin kannattaa pyytää minua valitsemaan paras väripalettisi vaikka online-värianalyysin avulla.


Mikäli tykkäsit tästä postauksesta, jaathan sen myös kavereillesi ja muille tyylistään kiinnostuneille sivun alareunassa olevilla jakonapeilla, kiitos.


Liity myös uutiskirjeen tilaajaksi ja saat joka keskiviikko lisää tietoa ja vinkkejä niin väreistä, tyylistä kuin meikkauksesta.Lumoudu väreistäsi


Tyylilady

PS. Jos et ole varma sinulle sopivista väreistä ja haluat ammattimaisen mielipiteeni, voit ostaa Lumoudu väreistäsi -värianalyysin JaSie Shopista. Mikäli haluat sekä värisi että tyylisi kuntoon kerralla, voit ostaa myös Lumoudu tyylistäsi -tyylianalyysin. Koko paketin saat 20 % edullisemmin (sisältää henkilökohtaisen värianalyysin sekä lisätietoja kehon muodosta, mittasuhteista, kasvojen piirteet ja tietysti kuinka persoonallisuutesi vaikuttaa tyyliisi). Molemmat analyysit voidaan tehdä myös verkon välityksellä.


PPS. Käy kurkkaamassa Jasien Insta, sieltäkin saattaa löytyä jokunen vinkki tai tarjous.

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação

Tilaa Täydellisen tyylin työkalut sähköpostiisi

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

P.S. Ei huolta, pääset listalta pois halutessasi helposti koska tahansa ja tietosi ovat turvassa.

bottom of page