top of page
  • Writer's pictureJaSie

Vaatekaappi - 6 loistavaa strategiaa täydellisen vaatekaapin luomiseen osa 3


6 loistavaa strategiaa täydellisen vaatekaapin luomiseen, on viimeistä strategiaa vaille täydellisen vaatekaappisi luomiseksi. Osassa 1 käsittelin kaikki istuvuuden osa-alueet ja osassa 2 käsittelin laatukysymykset, vaatteiden nykyaikaisuuden ja persoonallisuuden.


Tässä viimeisessä osassa 3 paneudun tunnepuoleesi – siihen, miltä sinusta tuntuu. Tässä osassa kysyt itseltäsi miltä vaatteet tuntuvat päälläsi, saako vaate tuntemaan olosi mukavaksi ja upeaksi ja saako vaate sinut tuntemaan itseltäsi – kaikkein parhaimmalta versiolta sinusta ja annan sinulle myös vastauksia kysymyksiisi.


6 loistavaa strategiaa täydellisen vaatekaapin luomiseen osa


6. Miltä vaatteesi tuntuvat?


Pidätkö siitä, miltä se tuntuu kehossasi?


Tämä on yksi ilmeisistä, mutta niin usein huomiotta jätetyistä ongelmista. Ostat usein vaatteita, jotka ovat tavalla tai toisella hieman epämukavia. Sitten pukeutuessasi vaate vetää joka suuntaan ja yrität kiskoa tai vetää sitä oikeaan asentoon. Pukeminen alkaa pikkuhiljaa ärsyttää ja pelkäät rikkovasi koko vaatteen, joka taas ärsyttää sinua koko päivän ajan ja vie ajatuksesi pois siitä, mihin sinun pitäisi keskittyä.


  • Puristavatko tai kiertävätkö vaatteesi sinua epämukavalla tavalla?

  • Ärsyttävätkö vaatteet ihoasi?

  • Tuntuvatko ne mukavilta ihoa vasten?

  • Onko vaate jäykkä ja onko sinun vaikea liikkua se päällä?


Kun vaate ei ole fyysisesti mukava, et todennäköisesti tykkää käyttää sitä. Saatat jopa välttää sen käyttämistä aktiivisesti tai alitajuisesti ja se jää kuolemaan vaatekaappiisi.


"Mitä rahan haaskausta!"

Joskus vaate tarvitsee vain pienen muokkauksen, päästä vyötärönauhasta ulos tai ota siitä vähän sisään, jotta se istuu hyvin. Poista kaikki lippuset ja lappuset, jotta ne eivät paina ihoasi. Tarkista, ettei mikään sauma paina sinua ja ohenna sitä, mikäli painaa.


Mutta, joskus vaate ei vain sovi sinulle. Jotkut ihmiset ovat erittäin herkkiä sille, mille kankaat tuntuvat ja heidän ihonsa ärsyyntyy helposti joistakin kuiduista, kuten villasta, joka voi kutittaa tai pistää ihoa. Joten anna kaiken, mitä ei voida helposti korjata, poistua vaatekaapistasi. Tiedät, että et pidä näiden vaatteiden käyttämisestä.


Se, miten ärsyynnyt vaatteidesi kanssa aamulla, vaikuttaa päivääsi ja myös vuorovaikutukseen muiden ihmisten kanssa, eikä todellakaan hyvällä tavalla.


Joten, ennen kuin ostat mitään uutta tai jos olet päättämässä, ansaitseeko vaate paikkansa vaatekaapissasi – kysy itseltäsi:


"Saako vaate minut tuntemaan oloni mukavaksi?"


Saako vaate tuntemaan olosi mukavaksi ja upeaksi?


Pidätkö siitä, miltä vaate sinusta tuntuu - psykologisessa mielessä? Mukautuuko vaate henkilökohtaiseen tyylireseptiisi? Jos sinulla ei vielä ole omaa tyylireseptiä, voit lukea siitä täältä - se on todella tärkeä asia upeaa vaatekaappia rakennettaessa.


  • Tuleeko sinulle vaatteesta luottavainen olo?

  • Saatko vaatteesta lisää itseluottamusta ?

  • Saako asu sinulle tunteen, että voisit mennä ulos ja valloittaa maailman?

  • Olisitko iloinen voidessani tavata siinä asussa entisen rakastajasi - tai kenet tahansa, johon haluat tehdä vaikutuksen?

  • Antaako asu sinulle luottamusta pyytää vaikkapa palkankorotusta?


Haluat tietenkin vaatteesi toimivan puolestasi, eikä sinua vastaan. Haluat rakastaa kaikkia vaatteitasi ja saada vaatteesi rakastamaan sinua takaisin.


6 loistavaa strategiaa täydellisen vaatekaapin luomiseen osa

Saako vaate sinut tuntemaan itseltäsi – kaikkein parhaimmalta versiolta sinusta?


Toisten vaatteiden käyttäminen ei koskaan tunnu oikealta eikä hyvältä. Ostamme usein vaatteita, koska mielestämme joku muu näyttää hyvältä kyseisessä tyylissä tai asussa tai jopa siksi, että se näytti upealta mallinuken päällä.


Mutta saavatko vaatteesi sinut tuntemaan itseltäsi - sinulta? Sinulta, joka haluat esitellä itsesi maailmalle. Ovatko vaatteesi sellaisia, että voit kommunikoida ilman sanoja ja ihmiset tietävät kuka olet, mitkä ovat arvosi, uskomuksesi, positiiviset persoonallisuutesi ominaisuudet?


Täydellisessä vaatekaapissa ei ole nippua vaatteita, joita käyttäisit vain kotona, etkä halua kenenkään muun nähdä sinun pukeutuvan niihin. Se ei ole täynnä kuluneita vaatteita, huolimattomia vaatteita ja muita esineitä, jotka saavat sinut näyttämään laiskalta tai välinpitämättömältä.


Sen sijaan se on täynnä vaatteita, jotka kertovat siitä kuka olet. Viesti positiivisia viestejä itsestäsi. Sinusta tuntuu hyvältä, kun käytät niitä. Vaatteesi antavat sinulle itseluottamusta ja parantavat itsetuntoasi.


Paljon kysymyksiä? Varmaan on, mutta vaatekaappiasi ei rakenneta päivässä. Se rakentuu ajan myötä huolellisesti harkiten, kun teet valintoja ostaa vain sellaisia vaatteita, jotka mieluummin vahvistavat kuin heikentävät sinua.


Tutkimukset ovat osoittaneet, että vaatteillasi on melkein maagisia voimia aivoihisi. Pelkästään käyttämällä valkoista lääkärintakkia suoritat lääketieteen kokeesi paremmin! Vaatteesi voivat antaa sinulle auktoriteettia, tietoa ja luottamusta.


Tietäminen, että näytät hyvältä, parantaa elämääsi ja avaa sinulle lisää mahdollisuuksia.


Joten päästä eroon vaatteista, jotka eivät tunnu hyvältä psykologisella tai fyysisellä tasolla tai et koskaan pysty luomaan täydellistä vaatekaappiasi.


Nyt olet lukenut kaikki 6 loistavaa strategiaa täydellisen vaatekaapin luomiseen


Lue osa 1: 6 loistavaa strategiaa täydellisen vaatekaapin luomiseen osa 1, josta löydät kohdat 1 ja 2


Lue osa 2: 6 loistavaa strategiaa täydellisen vaatekaapin luomiseen osa 2, josta löydät kohdat 3. 4 ja 5


 

Mikäli tykkäsit tästä postauksesta, jaathan sen myös kavereillesi ja muille tyylistään kiinnostuneille sivun alareunassa olevilla jakonapeilla, kiitos.


Nyt saat antaa tähtiä kirjoituksilleni, sillä olen lisännyt blogiini "tähtiarvostelun" ja olisi aivan mahtavaa saada palautetta teksteistäni, jotta näkisin, minkälaisista artikkeleista sinä tykkäät eniten.

Se on helppoa, artikkelin lopussa napsautat vain haluamasi tähtimäärän ja painat julkaise. Tietenkin olisin onnellinen myös kommenteista, joita myös voi nyt helposti laittaa tulemaan.


Jos et ole vielä ladannut. lataa itsellesi "Viisi askelta upeaan vaatekaappiin - budjettisi rajoissa" E -kirja ja liity samalla uutiskirjeen tilaajaksi. Saat joka viikko lisää tietoa ja vinkkejä niin väreistä, tyylistä kuin meikkauksesta.Lumoudu tyylistäsi


Tyylilady

6 loistavaa strategiaa täydellisen vaatekaapin luomiseen osaPS. Jos et ole varma sinulle sopivista väreistä ja haluat ammattimaisen mielipiteeni, voit ostaa Lumoudu väreistäsi -värianalyysin JaSie Shopista. Mikäli haluat sekä värisi että tyylisi kuntoon kerralla, voit ostaa myös Lumoudu tyylistäsi -tyylianalyysin. Koko paketin saat 20 % edullisemmin (sisältää henkilökohtaisen värianalyysin sekä lisätietoja kehon muodosta, mittasuhteista, kasvojen piirteet ja tietysti kuinka persoonallisuutesi vaikuttaa tyyliisi). Molemmat analyysit voidaan tehdä myös verkon välityksellä.


PPS. Käy kurkkaamassa Jasien Insta, sieltäkin saattaa löytyä jokunen vinkki.

86 katselukertaa0 kommenttia

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Tilaa uutiskirjeemme

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

bottom of page