• JaSie

Värivuodenajat - Talvi


Värivuodenajat talvi
Jäinen talvi

Värivuodenaikojen mukainen väripaletti, joka liittyy luonnollisiin väreihisi, hyödyntää sinulle ominaisia värejä, jolloin ihmiset keskittyvät sinuun eivätkä vaatteisiisi. Henkilökohtainen värianalyysi on työkalu, jonka avulla voit määrittää värivuodenaikasi ja siten sinulle sopivat parhaat värisi.


4 vuodenajan COLOR ME -värianalyysiin sisältyvät värivuodenajatTALVI, KEVÄT, KESÄ JA SYKSY


Kaikki värivuodenajat koostuvat kolmesta eri väriperheestä -


VAALEA, MEDIUM JA KONTRASTINEN.Kontrastinen Medium Vaalea

Katsotaan ensin talven värivuodenaikaa. Talvella on kaikkein kirkkain väripaletti kaikista värivuodenaikojan paleteista! MIKSI?


Kun kuvaan talven väripalettia, ajattelen lumipeitteistä talvimaisemaa. Talvi on kunnioitusta herättävän kaunis ja hiljainen. Valkoisen, kimmeltävän lumen terävät kontrastit ja ikivihreiden puiden syvä metsäväri kuvantavat sähköistä sinistä taivasta vasten. Jääpuikot kimaltelevat ja violetit varjot putoavat lumelle. Talven elinvoima tuntuu jopa voimakkaiden mustien, syvän sinisten, tumman vihreiden ja punaisena liekehtivien joulutähtien kanssa. Jäisessä loistossaan Talvi on kuninkaallinen, arvokas ja hallitsee käskevällä ilmalla. Luonto on levossa ja hiljaisuus luo avaruuden tuntua. Pohjoisen revontulet ovat kirkkaiden, puhtaiden värien hurmaa!


Kun kasteisen, lämpimän syksyn värit väistyvät vuoden loppupuolella, tulee väreistä SELKEITÄ ja rohkeita - vahvoja ja JÄISIÄ!Oletko talvi?


Jos katsot talvimaiseman kuvaa, se on yksinkertainen, mutta silmiinpistävä. Tämä pätee myös talvikauden ihmisiin. Talvilla on yleensä yhteistä se, että he heijastavat tunnetta rauhallisesta maltillisuudesta. He ovat usein tyyliltään klassisia, hienostuneita, komeita/kauniita, arvokkaita, muodollisia ja jopa kuninkaallisen oloisia aivan kuten heidän värinsäkin.


Eleganssinsa lisäksi Talvet voivat usein olla myös perfektionisteja. Kaksi ominaisuutta, jotka mielestäni ovat melkein yleisiä Talven luonteelle on se, että he näyttävät harvoin rennoilta (eivät edes vapaa-ajan vaatteissaan) ja voivat tuntua kaukaisilta tai pelottavilta. Jos olet talvi, et välttämättä sovi kaikkiin näihin kuvauksiin ja adjektiiveihin, sillä ne ovat varmastikin yleistyksiä.Talven väritys


Talvella valaisee usein kuutamo - valo, kun kuu on korkealla taivaalla. Luonto maalaa myös talvi-ihmiset mustavalkoiseen kuvaan - dramaattiseen ja hienostuneeseen. Talven värityypit ovat tummia, viileitä ja voimakkaita. Kun otetaan huomioon heidän kontrastinsa ja kykynsä käyttää voimakkaita värejä, he ovat harvoin luonnollisesti vaaleita.
Hiuksesi


Hiuksesi ovat aina voimakkaan väriset, mutta väri voi olla viileästä tummanruskeasta mustaan. Tai tietysti sinulla voi olla myös harmaat hiukset, jotka loistavat hopeisin langoin. Hiuksesi voivat olla myös täysin puhtaanvalkoiset. Talvityypeistä löytyvät siis kaikkein tummimmat ja kaikkein vaaleimmat tyypit.


Suurin etu talvena olemisesta on se, että näytät harmonisimmalta luonnollisen hiusvärisi kanssa, joten sinun ei tarvitse käyttää rahaa sen värjäämiseen! Hiuksesi myös harmaantuvat kauniin hopeiseksi!


Ihosi


Ihosi on aina viileä, mutta se voi olla sävyltään melko reilusti vaaleanpunainen tai jopa beige tai oliivin värinen tai tummanruskea/musta. Talvella on usein läpikuultava iho ja he ruskettuvat helposti. Usein talven iho näyttää posliiniselta, norsunluun väriseltä tai tosiaan jopa oliivin tai kultaisen väriseltä.


Tärkeintä on, miten iho reagoi väriin. Kaikki talvet reagoivat kauniisti viileisiin voimakkaisiin väreihin.


Silmäsi


Silmäsi ovat aina kirkkaat, tummat ja voimakkaan väriset. Se, että talvet ovat väritykseltään viileitä, voi silti olla, ettei viileys ole aina ilmeistä silmissä. Silmät voivat olla jäiset siniset, harmaat / siniset, harmaat / vihreät, ruskeat, pähkinän väriset ja jopa mustat / tummanruskeat.


Sinulla on usein raskaat, tummat kulmakarvat, jotka antavat vahvan kontrastin ihoasi vasten.


Sinulla on voimakas kontrasti hiusten, ihon ja silmien välillä.Värivuodenajat talvi
Voimakkaan väriset silmät

Omat värisi


TALVEN VÄRIPERHEEN kaunis väripaletti parantaa ja tehostaa omia luonnollisia värejäsi, mikä tekee ihostasi ja silmistäsi kirkkaammat ja näin minimoivat esimerkiksi ihosi virheet. Luonnollinen kauneus näkyy, mutta oikea meikki parantaa tätä vielä enemmän.


Parhaimmat värisi

 1. Viileät värit sinisellä pohjasävyllä, syvät ja kirkkaat värit

 2. Kirkkaimmat, vahvimmat ja tyylikkäimmät sävyt

 3. Yhdistä voimakkaat sävyt talvimaiseman jäisimpien sävyjen kanssa - puhdas lumivalkoinen, jäinen vaaleanpunainen, jäinen sininen, jäinen turkoosi, jäinen vesi

 4. Kaikki värisi ovat yhtä täydellisiä niin loma-asuille kuin vuoden kylmimpien päivien asuille

 5. Talvi on ainoa värityyppi, jolle mustavalkoinen kontrasti sopii ja on paras.

 6. Kaikki loistavat värit, jotka näemme talvisella taivaalla, parantavat kirkkaiden silmiesi väriä

 7. On vain yksi voimakas terävä keltainen(siniseen vivahtava sitruunankeltainen), joka sopii talvelle

 8. Vaaleammalle sopivat hiukan vaaleammat sävyt ja kontrastiselle kaikkein tummimmat ja kirkkaimmat


Valitse näitä

 • kuninkaallinen sininen

 • smaragdinvihreä

 • oikea punainen

 • voimakas magenta

 • rohkea kuuma turkoosi

 • syvä violetti


Värivuodenajat talvi
Kirkkaita talven värejä

Mairittelevimmat neutraalit


 • Musta ja puuhiili - ne antavat intensiteetin, jota tarvitset loistavan väripalettisi esittelyyn

 • Taupe (tumma, viileä ruskea), kaakao ja viileä pellavan sävy toimivat loistavasti lämpimämmässä säässä

 • Puhdas paperinvalkoinen tai kirkas norsunluu saa aina aikaan parhaan kontrastin

 • Hopea ja viileät hopeanharmaatVärivuodenajat talvi
Medium talven neuraaleja värejä


Vältettävät värit


 • Savuiset tai murretut sävyt sekä ehdottomasti kaikki pastellivärit - ne latistavat omaa kirkkauttasi

 • Vältä kaikkea, jolla on kullanvärinen (lämmin) sävy, se saa ihosi näyttämään keltaiselta ja näytät sairaalta!

 • Kaikki kermainen, keltainen / oranssi, keltainen / vihreät, inkivääriruskea, ruoste, tiilenpunainen

 • kulta

Jos sinun on käytettävä jotakin näistä väreistä, yhdistä ne yhden parhaimpien talven sävyjen kanssa kasvojesi lähelle ja luo terävä kontrasti. Huivi tai kaulus takin päällä sekä hopeiset tai valkoiset helmikorvakorut saa viileämmät sävyt esiin.
"Vääränvärisissä" vaatteissa kasvosi eivät pääse loistamaan etkä ole harmonisen näköinen.Jos joskus näet oikean Lumikin, voit olla varma, että hänen värivuodenaikansa on TALVI.