top of page
  • Writer's pictureJaSie

Mikä on sinun tyylipersoonallisuutesi?

Kavereissasi voi olla tyylipersoonallisuus, joka on helppo tunnistaa. Hän ei ole maailman muodikkain nainen, mutta hän on yllättävän johdonmukainen vaatteidensa valinnassa.


Hän on löytänyt omaan vartalonmuotoonsa sopivan lookin ja hän myös tietää, mikä saa hänet tuntemaan olonsa itsevarmaksi ja mukavaksi. Hänen ulkonäkönsä ja elämäntyyliinsä sopivat hänen tyyliinsä, joten hän pitää siitä kiinni!


Riippuen hänen elämäntavastaan ja henkilökohtaisesta maustaan, ulkoasu voi olla klassinen tai herkkä, raikas tai hieno, naisellinen tai tyrmistyttävä. Mietin vain, mitä sanoja sinä käyttäisit!


Mikä on sinun tyylipersoonallisuutesiVaatekaappisi on vain sinua varten...


Vaikka saatamme tunnistaa ja ihailla muiden tyyliä, meidän on yllättävän vaikeaa tunnistaa omaa tyylipersoonallisuuttamme! Tiedätkö sinä, mikä on sinun tyylipersoonallisuutesi?


"Vaatekaappisi on toimittava vain SINULLE!"

Sinun ei tarvitse ottaa huomioon muita. Sinun ei tarvitse pukeutua viimeisimmän muodin mukaan ollaksesi tyylikäs - pukeutumisesi pitää vain toimia sinulle ja omalle elämäntyylillesi. Mutta, jotta voit näyttää itsevarmalta määrätyt vaatteet päälläsi, sinun täytyy tuntea olosi mukavaksi!


Tiedätkö, mikä tuntuu oikealta sinulle? Oletko tarpeeksi varma pysyäksesi omassa persoonallisuudessasi - vai ostatko paniikissa ja ajattelet, että sinun pitäisi olla joku, jota et ole?


Yin ja Yang ovat vastakohtia


Merkittävä tekijä tyylipersoonajärjestelmässä on Yinin ja Yangin käsite: Yin tarkoittaa pyöreitä, pehmeitä piirteitä, Yang teräviä olkapäitä ja kulmikkaita luuston rakenteita.


"Meillä kaikilla on eri piirteitä kuten persoonallisuus, vartalonmuoto ja kasvojen muoto, jotka tekevät meistä enemmän joko Yinin tai Yangin."

Mikä on sinun tyylipersoonallisuutesi
Yin & Yang

Kaikki ympärillämme; maisema, huonekalut, arkkitehtuuri ja värit jne., pitävät sisällään piirteitä joko Yinistä tai Yangista. Jopa vaatteilla on erilaisia piirteitä, jotka ilmentävät Yiniä tai Yangia ja se selittää, miksi tietyt vaatteet ”tuntuvat enemmän omilta”.


Yleensä meillä on yksi perustyyli, mutta se voi sisältää piirteitä useammasta tyylistä. Tärkeää on luoda tasapaino kahden eniten vaikuttavan tyylin välille, jotta voit tuoda oman persoonallisuutesi parhaiten esille.

Yin sisältää

Yang sisältää

Kaarevat kasvojen muodot

Kulmikkaat kasvojen muodot

Kaarevat vartalonmuodot

Suoremmat vartalonmuodot

Vaaleat, pehmeät värit

Selkeät, tummat värit

Pienet kontrastit

Vahvat kontrastit

Henkilönä pehmeä, helposti lähestyttävä ja epämuodollinen

Henkilönä autoritäärinen, tiukka ja muodollinen

Kurvikkaat linjat

Suorat linjat

Pyöreät muodot

Kulmikkaat muodot

Pehmeät vaatteiden linjat

Tarkka pukeutumiskoodi


Mikä on sinun tyylipersoonallisuutesi


Mikä on sinun tyylipersoonallisuutesi

Marilyn Monroe oli romanttinen tyylipersoona (yin) ja Tilda Swanson on täydellinen dramaattinen tyylipersoona (yang)Tyylipersoonallisuus jaetaan kahdeksaan kategoriaan...


Jos joku kysyy sinulta "Mikä on tyylisi?", sinun voi olla vaikea sanoa. Joten, vaikka sinun ei todellakaan tarvitse sopia mihinkään näistä kategorioista, se voi auttaa sinua selvittämään, mistä pidät ja mistä et pidä.


Nämä ovat vain sanoja, jotka annamme yleistetyille tyyleille, mutta on melko tavallista, että tunnemme yhteyttä kahteen tai jopa kolmeen eri tyyliin. Loppujen lopuksi olemme kaikki erilaisia ihmisiä eri aikoina!


1. Dramaattinen tyyli


Olet ehkä draaman kuningatar!


Dramaattinen olemus on kaikkein Yangein ja teatraalisin tyylin olemus. Tämän tyylisen olemuksen omaavat yksilöt luovat visuaalisen kokonaisvaikutelman arvokkuudesta, intensiivisyydestä ja teatraalisuudesta.


Dramatiikka ja sen pukeutumistyylit voidaan yhdistää villeyden, eksoottisuuden, rohkeuden ja ylellisyyden teemoihin.


Sharon Osbourne on hämmästyttävän itsevarma persoona, hänen vaatekaapissaan ei ole mitään tavanomaista. Olipa tilaisuus mikä tahansa, hän pukeutuu aina dramaattisesti ja valtavalla itsevarmuudella!


Dramaattiset naiset pitävät bling blingistä aivan kuollakseen – hallitseva, loistokas ja jännittävä look. Koko maailma on näyttämö tälle persoonallisuustyypille.

Mikä on sinun Tyylipersoonallisuutesi

Lue myös tämä: Dramaattinen tyylipersoona2. Rento ja sporttinen


Jos määrittelet itseäsi tyylisanoilla "urheilullinen, yksinkertainen ja moderni" tai "klassinen, vaivaton ja aktiivinen" tai jopa "katu-uskottava, rento ja urheilullinen", tyylisi saattaa ole rento ja sporttinen tyyli.


Suora, vaatimaton, vähän huoltoa vaativa, epävirallinen, lämmin ja ystävällinen, luotettava, ulkoilma, puhdas, mutkaton. Rentoutunut itsesi kanssa, heijastaen rauhallista, usein urheilullisesti taipuisaa olemusta – sinä kävelet, hölkkäät, joogaat, pelaat tennistä, vaeltelet, melot ja ehkä jopa hiihdät. Et halua sijoittaa paljon aikaa ostoksiin tai kauneushoitoihin, mutta silti haluat näyttää rennosti hyvältä!


Mikä on sinun tyylipersoonallisuutesi


3. Klassinen tyyli


Klassisen tyylin persoonallisuutena pidät ajattomasta ulkonäöstä. Vaikka olet tietoinen trendeistä, pidät klassisista lookeista, jotka ovat täysin ajattomia. Vaatteet, kengät ja asusteet näyttävät tyylikkäiltä vuodesta toiseen.


Klassinen, perinteinen tai konservatiivinen - tämä nainen on valmis liiketoimintaan! "Ei paniikkia" -nainen, jolla on aina kaikki hallinnassa ja jonka ulkonäkö on siisti ja luotettava.


Persoonallisuuden piirteitä sisältävä Klassinen ulkoasu on ajaton, mukava ja imarteleva ja siinä on muotoja, värejä ja tyylejä, joita voidaan miksata ja mätsätä kaikkiin mahdollisiin tilaisuuksiin.


Mikä on sinun tyylipersoonallisuutesi

Lue myös tämä: Klassinen tyylipersoona4. Urbaani tyyli


Tyyli, jota on yhtä vaikea tunnistaa kuin sinuakin! Street tai Urban -tyyli kehittyy maailman suurten kaupunkien kaduilla. Se kehittyy jatkuvasti, mutta on olemassa myös urbaania tai katutyyliä, jotka pysyvät melko vakioina.


Urbaanityyli on yleensä sekoitus rentoa ja trendikästä ja se poimii sen, mitä maailmassa tapahtuu kulloinkin. Se kertoo enemmänkin alakulttuureista kuin suurista trendeistä ja sen juuret ovat myös urheilussa ja musiikissa, kuten rullalautailussa, hip hopissa ja rapissa.


Tämä on tyyli, joka on usein yleisempi nuorempien sukupolvien keskuudessa. Jos et ole varma, mitä Urban style on, esimerkkejä ovat punk, gootti, grunge, mod ja hip hop.


Mikä on sinun tyylipersoonallisuutesi

Lue myös tämä: Urbaani tyylipersoona


5. City Chic –tyyli


Tyylikäs, hienostunut ja kosmopoliittinen! Mikä ulkoasu - erehtymätön yksinkertaisuus, joka huokuu laatua ja tyyliä.


City Chic -tyyli sisältää puhtaita linjoja, yksivärisiä sävyjä ja neutraaleja värejä. Lisäksi sitä leimaavat usein ylelliset kankaat, jotka nostavat naisen vaatekaapin uudelle tasolle.


Voit pukeutua rennosti, mutta olet siitä huolimatta luultavasti ”Armani –luokassa”! Dramaattinen tyylikkyys lisää painoarvoa. Olet kaupungin tyylikkäimpiä ja viimeisen muodin mukaisia tyyppejä.


Mikä on sinun tyylipersoonallisuutesi

Lue myös tämä: City Chic –tyylipersoona


6. Romanttinen tyyli


Nainen, joka ei pelkää näyttää naisellisuuttaan. Olet aina ajan tasalla etkä koskaan unohda kiharoita, täydellistä meikkiä ja naisellista viehätystä.


Pitsit, röyhelöt, satiiniset rusetit, ilmavat kankaat, naiselliset siluetit ja pehmeät värit – nämä ovat kaikki elementtejä romanttisesta tyylipersoonallisuudesta. Jos nämä kuvaukset saavat sinusta unenomaisen huokauksen, olet romantikko.


Ja miksi ei? Romanttinen muoti on yhtä ajatonta kuin kaunista.


Pukeudut harvoin rennosti, sinulla on aina silmää yksityiskohdille, eikä sinua koskaan nähdä huonommassa asussa kuin täydellinen parhaasi.


Mikä on sinun tyylipersoonallisuutesi

Lue myös tämä: Romanttinen tyylipersoona


7. Luonnollinen tyyli


Epämuodollinen, vaatimaton ja rento - yksinkertaistettu, mutkaton ja pukeutumaton look antaa sinun tuntea olosi mukavaksi omassa kehossasi.

Pidätkö rennoista vaatteista ja siltä, ettet näyttäisi liikaa laitetulta? Suositko rentoa tyyliä, joka on mukava, mutta joka näyttää silti yhtenäiseltä ja tyylikkäältä? Sitten on todennäköistä, että sinulla on luonnollinen tyylipersoonallisuus.


Enemmän kuin mikään muu tyyli, tämä vaatii helpot hiukset ja minimaalisen meikin. Ystävällinen, rento ja käytännöllinen mahdollistaa helpon liikkumisen ja sopii täydellisesti urheilulliselle ja ulkoilevalle naiselle.


Luonnollinen tyylipersoonallisuus on epämuodollinen ja vaatimaton! Rento pukeutuminen on etusijalla ja mukavuus lisää luottamusta!


Mikä on sinun tyylipersoonallisuutesi

Lue myös tämä: Luonnollinen tyylipersoona8. Boheemi tyyli


Ainutlaatuinen! Epätavanomaiset ja boheemit naiset ovat täydellisen tyytyväisiä ulkonäköönsä eivätkä tarvitse muiden hyväksyntää!


Oletko boheemi? Et ehkä käytä räikeitä vaatteita tai rannekoruja kyynärpäihin asti, mutta syvällä sielussasi saattaa olla boheemi, joka vain odottaa vapautumista.


Epäilemättä ilmassa on myös taiteellista tunnelmaa - boheeminaisen ulkonäköä ja tyyliä on vaikea selittää. Usein asustasi syntyy epätavallinen, "arvokkaan löydön" tunne, vaikka muut saattavat ajatella, että asusi on vain "päälle heitetty".Mikä on sinun tyylipersoonallisuutesi

Lue myös tämä: Boheemi tyylipersoona


Mikä on sinun tyylipersoonallisuutesi?


Näyttääkö tai tuntuuko joku näistä tyylipersoonallisuuksista olevan SINUA?


Mikäli et vieläkään tunnista omaa tyyliäsi, ota yhteyttä, sillä olen täällä juuri sinua varten. Kerro, miten voisin olla apunasi ja mikä tyylin löytymisessä on suurin haasteesi tällä hetkellä?


 

Mikäli tykkäsit tästä postauksesta, jaathan sen myös kavereillesi ja muille tyylistään kiinnostuneille sivun alareunassa olevilla jakonapeilla, kiitos.


Lataa itsellesi "Viisi askelta upeaan vaatekaappiin - budjettisi rajoissa" E -kirja ja liity samalla uutiskirjeen tilaajaksi. Saat joka keskiviikko lisää tietoa ja vinkkejä niin väreistä, tyylistä kuin meikkauksesta.Lumoudu tyylistäsi


Tyylilady

Mikä on sinun tyylipersoonallisuutesi


PS. Jos et ole varma sinulle sopivista väreistä ja haluat ammattimaisen mielipiteeni, voit ostaa Lumoudu väreistäsi -värianalyysin JaSie Shopista. Mikäli haluat sekä värisi että tyylisi kuntoon kerralla, voit ostaa myös Lumoudu tyylistäsi -tyylianalyysin. Koko paketin saat 20 % edullisemmin (sisältää henkilökohtaisen värianalyysin sekä lisätietoja kehon muodosta, mittasuhteista, kasvojen piirteet ja tietysti kuinka persoonallisuutesi vaikuttaa tyyliisi). Molemmat analyysit voidaan tehdä myös verkon välityksellä.


PPS. Käy kurkkaamassa Jasien Insta, sieltäkin saattaa löytyä jokunen vinkki.


Kuvat

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Tilaa Täydellisen tyylin työkalut sähköpostiisi

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

P.S. Ei huolta, pääset listalta pois halutessasi helposti koska tahansa ja tietosi ovat turvassa.

bottom of page