top of page
  • Writer's pictureJaSie

Tyylipersoonat – Rento ja sporttinen


Rennon tyylin (Casual) pääidea on valita mukava, käytännöllinen ja monipuolinen vaatetus, joka ei sovi muodollisten tyylien tiukkoihin sääntöihin eikä pukukoodin tiukkoihin muotoihin.


Tyylipersoonat – Rento ja sporttinen
Rentoa tyyliä!

Ja kaikkihan alkaa Yinista ja Yangista, sillä Yin ja Yang ovat vastakohtia. Yinin ja Yangin käsite on merkittävä tekijä tyylipersoonajärjestelmässä: Yin tarkoittaa pyöreitä, pehmeitä piirteitä, Yang teräviä olkapäitä ja kulmikkaita luuston rakenteita. Voit lukea lisää Yinista ja Yangista Dramaattisen tyylipersoonan artikkelista.


Kuten missä tahansa tyylissä, yksi tärkeimmistä arkivaatteiden vaatimuksista on oikea koko. Riippumatta siitä, kuinka hyvät vaatteet ovat, jos ne eivät ole sinun kokosi mukaisia, menee rahasi täysin hukkaan. Tärkeintä on siis vaatteen istuvuus ja oikea koko. Valitse hyviä materiaaleja ja innostu vaatteista, joissa on jokin kiva yksityiskohta. Se tekee asustasi ainutlaatuisen oloisen.


Millainen on Rento/sporttinen tyylipersoona?


Hän näyttää mukavalta ja tyylikkäältä, mutta ei näytä siltä, että hän olisi menossa kuntosalille. Hän on kiireinen ja hänellä on paljon tekemistä, olipa hän sitten kotiäiti tai työssä käyvä nainen. Hän työskentelee rennossa ympäristössä yleensä lasten parissa tai toimii vapaaehtoistyöntekijänä järjestössä, jota kohtaan tuntee suurta intohimoa. Hän haluaa olla valmis kaikkeen, mutta silti näyttää hyvältä.


Hänen urheilulliset vaatekappaleensa sopivat täydellisesti matkustamiseen, koska niitä on helppo käyttää, niissä on helppo liikkua ja ne ovat silti tyylikkäitä. Hän on tosiaan aina kiireinen, joten vaatekaappi pitää olla kunnossa ja sieltä pitää löytyä aina juuri oikeat vaatteet. Urheilullinen ei tarkoita silti huolimatonta.


Mikä on rento tyyli?


Periaatteessa mihin tahansa miellyttävään rentoon vaatetukseen voidaan liittää tämä tyylisuunta. Itse asiassa Rento / Sporttinen tyyli on sekoitus monesta erilaisesta tyylistä.


"Avainsanana ovat mukavuus, vaatteiden helppohoitoisuus, käytännöllisyys ja toimivuus."

Rento tyyli sisältää yllättävän laajan valikoiman erilaisia ​​vaatteita. On melkein helpompi kuvata, mitä tämä tyyli ei sisällä: tiukat univormut, puvut ja leningit erikoistilaisuuksiin (esim. Iltapuvut), pitkälle erikoistuneet vaatteet (esim. Hiphop-vaatteet), liian kuvitteelliset siluetit, joissa on paljon yksityiskohtia.


Tyypillisesti jalassa on farkut, joskus myös esim. rennot pellavahousut tai sammarit, T-paitojen, villapaitojen, puseroiden ja takkien kanssa pidettävinä. Rento tyyli hyväksyy monenlaisia ​​tyylejä ja monentyyppisiä housuja, mutta vastustaa tahallista siisteyttä, esimerkiksi housuissa ei saa olla prässejä ja kaikki paitojen napit eivät saa olla siististi kiinni.


Mekot ovat hyvin rentoja ja niissä on mukava siluetti. Hameet ovat myös laajalti käytössä tässä tyylissä ja niissä voi olla monenlaisia ​​eri malleja.Tyylipersoonat – Rento ja sporttinen
Rennon tyylin asusteita.

Jos puhumme asusteista, jotkut hyväksyvät tyyliinsä niiden parhaimmat toiminnot eli aurinkolasit, laukut ja huivit. Koristeita käytetään myös, mutta niitä ei saa olla liikaa.


Tyypillisesti tässä tyylissä on ominaista suuret ja pehmeän muotoiset laukut, mutta hiljattain on nähty jopa pieniä käsilaukkuja hihnalla tai ketjulla vietynä yli olkapään. Tärkeintä, kun valitset laukun - sen ei pitäisi näyttää tylsältä: valitse epätavallinen muoto, materiaali ja väri.


Kengät voivat olla mitkä tahansa: balettikengät, saappaat, saapikkaat, kävelykengät tai lenkkarit, tärkeintä, että ne ovat mukavat. Myös tällaiset kengät eivät saa olla liian voimakkaasti koristeltuja. Aiemmin klassiset lenkkarit katsottiin sopimattomiksi rentoon tyyliin, mutta nyt monet naiset käyttävät niitä menestyksekkäästi farkkujen ja jopa rentojen mekkojen kanssa.Mitä rennon ja sporttisen tyylin persoonallisuus rakastaa eniten?


Ehdottomasti vaatteiden toimivuutta ja helppohoitoisuutta. Halusitpa sitten juoda drinkkejä naapureiden kanssa, tavata työkavereita drinkillä tai odottaa erityistä joulutapahtumaa läheisimpien kanssa, haluat näyttää parhaalta itseltäsi. Siihen ei kuitenkaan kuulu esimerkiksi vaatteiden silittäminen, vaan vaatteen pitää olla valmis päälle laitettavaksi melkeinpä suoraan pesukoneesta.Tyylipersoonat – Rento ja sporttinen
Lisää rentoon tyyliisi bling blingiä ja saat juhlavamman asun.

Rento/sporttinen tyyli bisneksessä ja juhlissa


Sinun on löydettävä oikea tasapaino ylipukeutumisen ja liian rennon esiintymisen välillä. Jos kyseessä on erityisen hieno juhla etkä tunne emäntiäsi/isäntiäsi kunnolla, pukukoodin noudattaminen voi olla sinulle erittäin stressaavaa. Miten valitset asun, jotta voit olla huoleton ja pitää hauskaa? Yksi "pukukappale".....tavoittele kiiltävää, mutta rentoa tyyliä, jotta saat aikaan tyylikkään, mutta mukavan ilmeen.


Pidä look "fiksuna" ottamalla aina mukaan ainakin yksi "pukeva" tai hieman erikoinen osa. Se voi olla esimerkiksi korkeakorkoiset saappaat, pehmeästi laskostettu hame tai kauniisti leikattu bleiseri.


"Voit valita pukevan vaatekappaleen ja rakentaa loput asustasi sen ympärille tai vaihtoehtoisesti nostaa tavallista asua korottamalla sitä yhdellä erityisellä vaatekappaleella."

Sanotaan, että olet valinnut yllesi kauniin silkkipuseron, jossa on röyhelöitä tai kissamaisen rusetti. Yhdistämällä sen tavallisiin housuihin ja mataliin sandaaleihin siitä tulee rennompi. Puserosi saa kuitenkin loistaa ja nousta keskipisteeseen ja nostaa asua.


Valitse yllesi upea silkkihame ja sinun ei tarvitse muuta kuin yhdistää se yksinkertaisimpiin yläosiin. Kaikki muu heikentää upeaa vaikutusta.


Farkkuja ja saappaita saatetaan pitää aivan liian rentoina yksinään, mutta jos lisäät niihin räväkän paljetti- tai samettitopin tai kenties smokkitakin, lisäät tyylikkyyttä - ja vaadittua tasapainoa!


Näin erilliset juhlapuvut ansaitsevat paikkansa. Kaapissasi oleva outo kimalteleva toppi tai samettitakki auttaa sinua monissa juhlissa tai joulunaikaan Smart Casual -tilaisuuksissa.


Fiksu housupuku voi vaikuttaa liian räätälöidyltä iltatilaisuuteen, mutta voit tehdä siitä trendikkäämmän ja pelkistetymmän lisäämällä siihen lenkkarit, jotka tuovat siihen modernin vivahteen. Niiden on tietenkin oltava tyylikkäät "lenkkarit", ehkä jopa upeat metallinväriset!Tyylipersoonat – Rento ja sporttinen
Tyylikkäät lenkkarit - vaikka iltajuhliin!

Myös mekkoja käytetään usein lenkkareiden tai tennareiden kanssa, mikä antaa modernin tunnelman ja tyylikkään rentouden!


Rennon/sporttisen tyylipersoonan kehon ominaisuudet


Vartalo


Tämän tyylin tuntee vaistomaisesti omakseen moni, jolla on atleettinen vartalo, leveät hartiat ja ei kovinkaan hyvin erottuva vyötärö.


Ulkonäkösi on luonnollinen sekä vartalosi että kasvojesi muodon osalta ja valitset useimmiten helppohoitoisen hiusmallin.


Olet yleensä keskipituutta pidempi.


Kasvot


Useimmiten kasvojesi muoto on kulmikas. Se määritellään kasvojesi ulkomuodon ja kasvojesi piirteiden perusteella. Näytät viehättävämmältä, tasapainoisemmalta ja persoonallisen harmoniselta, kun toistat kasvojesi muotoa koruissa, kauluksissa, päänteissä, kampauksissa, silmälasien kehyksissä sekä vaatteiden kuvioissa.


Hiukset


Kampausten on oltava poissa kasvoiltasi ja vaikka kampauksesi olisivat vaativia, niiden tulee ainakin näyttää näyttävät vaivattomilta. Poninhännät, latvasolmut, letit tai pixyt ovat kaikki loistavia vaihtoehtoja, ja ne viittaavat siihen, että olet juuri noussut sängystä ja nostanut hiuksesi ylös. Haluat pitää hiuksesi poissa kasvoiltasi, joten niiden on oltava tarpeeksi lyhyet, jotta ne pysyvät poissa kaulasta, tai tarpeeksi pitkät, jotta ne voi tarvittaessa sitoa taakse.


Meikkaus


Et varmaankaan halua käyttää paljon meikkiä. Jos haluat korostaa kasvojasi ilman, että ne tuntuvat liian meikatuilta, harkitse ranskalaista meikki-estetiikkaa: Kulmakarvat, ripset ja rohkeat huulet. Kulmakarvat ja huulet kehystävät kasvoja ja antavat juuri tarpeeksi väriä klassiseen meikkiin ilman, että ne ovat liikaa. Mineraalimeikit ovat sinulle kuin taivaan lahja, sillä niillä saat taiottua kasvoillesi luonnollisen näköisen meikin.


Jos sinulla on vaaleat kulmakarvat ja ripset, etkä halua ottaa riskiä, että sinulla on niin sanotut pesukarhusilmät, kokeile vedenkestävää meikkiä - ripsiväriä, eyelineria ja kulmageeliä - tai värjää tai sävytä ne, jotta saat luonnollisemman ilmeen, joka kuitenkin kehystää kasvojasi ja korostaa piirteitäsi. Jos haluat käyttää hienovaraista savusilmämeikkiä, valitse vaalea huuliväri.Miten Rento/sporttinen tyylipersoona pukeutuu?


Muodot ja siluetit


Sinun vaatekaapissasi on harvoin kuviollisia vaatteita. Jos käytät kuvioita, ovat ne yleensä ruutukuvioita, raitoja tai maastokuvioita.


Linjat


Vaatteissasi ei juuri ole leikkauksia eikä muita yksityiskohtia, vaan vaatteet ovat malliltaan hyvin yksinkertaisia. Sinun ei tulisi kuitenkaan käyttää ylisuuri laatikkomallisia vaatteita, vaan pehmeästi vartaloa myötäileviä malleja, jotka eivät kuitenkaan ole tiukkoja.


Kangasmateriaalit


Valitset usein puuvillaa tai muita luonnonmateriaaleja, jotka hengittävät ja ovat toimivia.


Parhaita kankaita ovat chambray, denim, flanelli, neule, t-paitakangas, puuvilla ja tekninen kangas. Luonnolliset hengittävät kankaat, kuten puuvilla, pellava, villa ja kashmir, pitävät sinut mukavana. Silkki on todennäköisesti liian herkkää sinulle. Pysy kaukana vain kemiallisessa pesussa pestävistä vaatteista. Kaikki, mikä vaatii hoitoa, on sinulle liian vaativaa. Haluat vaatteita, jotka ovat mukavia, liikkuvia, hengittäviä ja joustavia. Voit hankkia hienompia kankaita, joihin on lisätty hieman elastaania.


Värit


Useimmiten valitset hyvin neutraaleja ja maanläheisiä värejä. Tämä voi tehdä pukeutumisestasi mielenkiinnotonta, joten sinun pitäisi aina löytää asusi punainen lanka ja käyttää myös vähän värejä.


Korut


Et käytä juurikaan koruja, ja ne mitä käytät, ovat yksinkertaisia.


Korujen lisääminen on helppo tapa kohottaa rentoa päiväasuasi ja tehdä lookistasi jotain erityistä. Sovita kaulakorun muoto kaula-aukolle ja kerrostele kaksi tai kolme hienoa ketjua yhteen saadaksesi upean vaikutelman.


Yksinkertaiset asusteet ja korut ovat sinulle parhaita, kuten nappikorvikset tai pienet renkaat, ja herkät ketjut, jotka eivät ole tiellä. Vedenpitävät urheilukellot, kuntokellot ja askelmittarit muotiväreissä ovat toimivia ja muodikkaita. Aviator- ja Wayfarer-tyyliset aurinkolasit ovat täydellisen urheilulliset, tyylikkäät ja klassiset. Jos olet paljon ulkona, investointi polarisoiviin aurinkolaseihin olisi rahan arvoinen silmiesi suojaamiseksi.


Kengät


Valitset mukavia ja yksinkertaisia kenkiä: jumppakenkiä, urheilukenkiä, mukavia kävelykenkiä, sandaaleita, varvastossuja tai lämpimiä talvisaappaita.Tyylipersoonat – Rento ja sporttinen
Muista asusi punainen lanka, jotta et vaikuta liian tylsältä.

Ainutlaatuinen tyylisi


Tyylisi ei perustu muotiin, vaan valitset pehmeästi vartaloa myötäileviä vaatteita, jotka eivät ole tiukkoja. Jos työsi ei vaadi jakkupukua, pukeudut kuten ulkoilmaelämään ja vapaa-aikaan. Vaatteissa ei ole juurikaan yksityiskohtia.


Käytät usein farkkuja ja t-paitaa yhdistettynä mukaviin urheilukenkiin. Muita suosikkejasi ovat kauniit takit, caprihousut, tuulitakit ja kaikki mukavat, lämmittävät ja elastiset vaatteet. Saat nopeasti lisää asiallisuutta pukeutumiseesi lisäämällä sporttisten farkkujen pariksi hyvin ommellun jakun.


"Sinun on siis lisättävä ns. "pukeva" ote ja osoitettava ainutlaatuinen tyylisi muutamalla upealla asusteella."

Lisää särmää lookkiin upeilla kengillä, hatulla tai hiuskoristeella, aurinkolaseilla, huivilla tai vyöllä ja ota ehdottomasti mukaan laadukas laukku.


Jokainen näistä yksityiskohdista antaa ainutlaatuisen viimeistelyn ja pukee asusi.


Hyvältä näyttäminen tarkoittaa hyvää oloa!


Voit kysellä itseltäsi seuraavia kysymyksiä: Oletko tyytyväinen vaatevalintaasi? Tuntuuko sinusta hyvältä ja onko sinulla mukava olo? Jos ei, niin miksi ei?


Tämä auttaa sinua kokoamaan rentoja asuja helpommin tulevaisuudessa. Asuja, jotka eivät vain näytä hyvältä ja ole sopivia, vaan jotka saavat sinut tuntemaan olosi erityiseksi. On helppo unohtaa, miten teit sen, joten ota jokaisesta asusta kuva tulevaa inspiraatiota varten.


Kun tunnistat itsellesi sopivat värit ja tyylit, joiden avulla voit tuntea olosi itsevarmaksi ja kauniiksi, se parantaa itsetuntoasi huomattavasti.


Vältä liian “tylsiä ja mielenkiinnottomia” vaatteita, jotta sinua ei pidettäisi laiskana liian yksinkertaisen pukeutumisesi vuoksi. Vilkaise peiliin ulos lähtiessäsi, jotta näet miltä näytät ulospäin.


"Muista pukeutumisesi punainen lanka!"


Tyylipersoonat artikkelisarja


Tähän artikkelisarjaan kuuluu 8 eri persoonallista tyyliä, jotka käyn läpi yksitellen, joten pysy siis kanavalla ja voit saada ahaa-elämyksen. Nyt vain kaivelemaan omaa vaatekaappiasi ja etsimään vähintäänkin ne neutraalit vaatekappaleet, joissa sinun on hyvä olla ja tunnet itsesi upeaksi.
Lumoudu väreistäsi


Tyylilyyli Jaana


PS. Jos et ole varma sinulle sopivista väreistä ja haluat ammattimaisen mielipiteeni, voit ostaa Lumoudu väreistäsi -värianalyysin JaSie Shopista. Mikäli haluat sekä värisi että tyylisi kuntoon kerralla, voit ostaa myös Lumoudu tyylistäsi -tyylianalyysin. Koko paketin saat 20 % edullisemmin (sisältää henkilökohtaisen värianalyysin sekä lisätietoja kehon muodosta, mittasuhteista, kasvojen piirteet ja tietysti kuinka persoonallisuutesi vaikuttaa tyyliisi). Molemmat analyysit voidaan tehdä myös verkon välityksellä.


Kuvat


Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Tilaa Täydellisen tyylin työkalut sähköpostiisi

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

P.S. Ei huolta, pääset listalta pois halutessasi helposti koska tahansa ja tietosi ovat turvassa.

bottom of page