• JaSie

Tyylipersoonat – Rento ja sporttinen

Päivitetty: 6. syysk.


Rennon tyylin (Casual) pääidea on valita mukava, käytännöllinen ja monipuolinen vaatetus, joka ei sovi muodollisten tyylien tiukkoihin sääntöihin eikä pukukoodin tiukkoihin muotoihin.


Tyylipersoonat – Rento ja sporttinen
Rentoa tyyliä!

Ja kaikkihan alkaa Yinista ja Yangista, sillä Yin ja Yang ovat vastakohtia. Yinin ja Yangin käsite on merkittävä tekijä tyylipersoonajärjestelmässä: Yin tarkoittaa pyöreitä, pehmeitä piirteitä, Yang teräviä olkapäitä ja kulmikkaita luuston rakenteita. Voit lukea lisää Yinista ja Yangista Dramaattisen tyylipersoonan artikkelista.


Kuten missä tahansa tyylissä, yksi tärkeimmistä arkivaatteiden vaatimuksista on oikea koko. Riippumatta siitä, kuinka hyvät vaatteet ovat, jos ne eivät ole sinun kokosi mukaisia, menee rahasi täysin hukkaan. Tärkeintä on siis vaatteen istuvuus ja oikea koko. Valitse hyviä materiaaleja ja innostu vaatteista, joissa on jokin kiva yksityiskohta. Se tekee asustasi ainutlaatuisen oloisen.


Millainen on Rento/sporttinen tyylipersoona?


Hän näyttää mukavalta ja tyylikkäältä, mutta ei näytä siltä, että hän olisi menossa kuntosalille. Hän on kiireinen ja hänellä on paljon tekemistä, olipa hän sitten kotiäiti tai työssä käyvä nainen. Hän työskentelee rennossa ympäristössä yleensä lasten parissa tai toimii vapaaehtoistyöntekijänä järjestössä, jota kohtaan tuntee suurta intohimoa. Hän haluaa olla valmis kaikkeen, mutta silti näyttää hyvältä.


Hänen urheilulliset vaatekappaleensa sopivat täydellisesti matkustamiseen, koska niitä on helppo käyttää, niissä on helppo liikkua ja ne ovat silti tyylikkäitä. Hän on tosiaan aina kiireinen, joten vaatekaappi pitää olla kunnossa ja sieltä pitää löytyä aina juuri oikeat vaatteet. Urheilullinen ei tarkoita silti huolimatonta.


Mikä on rento tyyli?


Periaatteessa mihin tahansa miellyttävään rentoon vaatetukseen voidaan liittää tämä tyylisuunta. Itse asiassa Rento / Sporttinen tyyli on sekoitus monesta erilaisesta tyylistä.


"Avainsanana ovat mukavuus, vaatteiden helppohoitoisuus, käytännöllisyys ja toimivuus."

Rento tyyli sisältää yllättävän laajan valikoiman erilaisia ​​vaatteita. On melkein helpompi kuvata, mitä tämä tyyli ei sisällä: tiukat univormut, puvut ja leningit erikoistilaisuuksiin (esim. Iltapuvut), pitkälle erikoistuneet vaatteet (esim. Hiphop-vaatteet), liian kuvitteelliset siluetit, joissa on paljon yksityiskohtia.


Tyypillisesti jalassa on farkut, joskus myös esim. rennot pellavahousut tai sammarit, T-paitojen, villapaitojen, puseroiden ja takkien kanssa pidettävinä. Rento tyyli hyväksyy monenlaisia ​​tyylejä ja monentyyppisiä housuja, mutta vastustaa tahallista siisteyttä, esimerkiksi housuissa ei saa olla prässejä ja kaikki paitojen napit eivät saa olla siististi kiinni.


Mekot ovat hyvin rentoja ja niissä on mukava siluetti. Hameet ovat myös laajalti käytössä tässä tyylissä ja niissä voi olla monenlaisia ​​eri malleja.Tyylipersoonat – Rento ja sporttinen
Rennon tyylin asusteita.

Jos puhumme asusteista, jotkut hyväksyvät tyyliinsä niiden parhaimmat toiminnot eli aurinkolasit, laukut ja huivit. Koristeita käytetään myös, mutta niitä ei saa olla liikaa.


Tyypillisesti tässä tyylissä on ominaista suuret ja pehmeän muotoiset laukut, mutta hiljattain on nähty jopa pieniä käsilaukkuja hihnalla tai ketjulla vietynä yli olkapään. Tärkeintä, kun valitset laukun - sen ei pitäisi näyttää tylsältä: valitse epätavallinen muoto, materiaali ja väri.


Kengät voivat olla mitkä tahansa: balettikengät, saappaat, saapikkaat, kävelykengät tai lenkkarit, tärkeintä, että ne ovat mukavat. Myös tällaiset kengät eivät saa olla liian voimakkaasti koristeltuja. Aiemmin klassiset lenkkarit katsottiin sopimattomiksi rentoon tyyliin, mutta nyt monet naiset käyttävät niitä menestyksekkäästi farkkujen ja jopa rentojen mekkojen kanssa.Mitä rennon ja sporttisen tyylin persoonallisuus rakastaa eniten?


Ehdottomasti vaatteiden toimivuutta ja helppohoitoisuutta. Halusitpa sitten juoda drinkkejä naapureiden kanssa, tavata työkavereita drinkillä tai odottaa erityistä joulutapahtumaa läheisimpien kanssa, haluat näyttää parhaalta itseltäsi. Siihen ei kuitenkaan kuulu esimerkiksi vaatteiden silittäminen, vaan vaatteen pitää olla valmis päälle laitettavaksi melkeinpä suoraan pesukoneesta.Tyylipersoonat – Rento ja sporttinen
Lisää rentoon tyyliisi bling blingiä ja saat juhlavamman asun.

Rento/sporttinen tyyli bisneksessä ja juhlissa


Sinun on löydettävä oikea tasapaino ylipukeutumisen ja liian rennon esiintymisen välillä. Jos kyseessä on erityisen hieno juhla etkä tunne emäntiäsi/isäntiäsi kunnolla, pukukoodin noudattaminen voi olla sinulle erittäin stressaavaa. Miten valitset asun, jotta voit olla huoleton ja pitää hauskaa? Yksi "pukukappale".....tavoittele kiiltävää, mutta rentoa tyyliä, jotta saat aikaan tyylikkään, mutta mukavan ilmeen.


Pidä look "fiksuna" ottamalla aina mukaan ainakin yksi "pukeva" tai hieman erikoinen osa. Se voi olla esimerkiksi korkeakorkoiset saappaat, pehmeästi laskostettu hame tai kauniisti leikattu bleiseri.


"Voit valita pukevan vaatekappaleen ja rakentaa loput asustasi sen ympärille tai vaihtoehtoisesti nostaa tavallista asua korottamalla sitä yhdellä erityisellä vaatekappaleella."

Sanotaan, että olet valinnut yllesi kauniin silkkipuseron, jossa on röyhelöitä tai kissamaisen rusetti. Yhdistämällä sen tavallisiin housuihin ja mataliin sandaaleihin siitä tulee rennompi. Puserosi saa kuitenkin loistaa ja nousta keskipisteeseen ja nostaa asua.


Valitse yllesi upea silkkihame ja sinun ei tarvitse muuta kuin yhdistää se yksinkertaisimpiin yläosiin. Kaikki muu heikentää upeaa vaikutusta.


Farkkuja ja saappaita saatetaan pitää aivan liian rentoina yksinään, mutta jos lisäät niihin räväkän paljetti- tai samettitopin tai kenties smokkitakin, lisäät tyylikkyyttä - ja vaadittua tasapainoa!


Näin erilliset juhlapuvut ansaitsevat paikkansa. Kaapissasi oleva outo kimalteleva toppi tai samettitakki auttaa sinua monissa juhlissa tai joulunaikaan Smart Casual -tilaisuuksissa.


Fiksu housupuku voi vaikuttaa liian räätälöidyltä iltatilaisuuteen, mutta voit tehdä siitä trendikkäämmän ja pelkistetymmän lisäämällä siihen lenkkarit, jotka tuovat siihen modernin vivahteen. Niiden on tietenkin oltava tyylikkäät "lenkkarit", ehkä jopa upeat metallinväriset!Tyylipersoonat – Rento ja sporttinen
Tyylikkäät lenkkarit - vaikka iltajuhliin!

Myös mekkoja käytetään usein lenkkareiden tai tennareiden kanssa, mikä antaa modernin tunnelman ja tyylikkään rentouden!


Rennon/sporttisen tyylipersoonan kehon ominaisuudet


Vartalo


Tämän tyylin tuntee vaistomaisesti omakseen moni, jolla on atleettinen vartalo, leveät hartiat ja ei kovinkaan hyvin erottuva vyötärö.


Ulkonäkösi on luonnollinen sekä vartalosi että kasvojesi muodon osalta ja valitset useimmiten helppohoitoisen hiusmallin.


Olet yleensä keskipituutta pidempi.


Kasvot


Useimmiten kasvojesi muoto on kulmikas. Se määritellään kasvojesi ulkomuodon ja kasvojesi piirteiden perusteella. Näytät viehättävämmältä, tasapainoisemmalta ja persoonallisen harmoniselta, kun toistat kasvojesi muotoa koruissa, kauluksissa, päänteissä, kampauksissa, silmälasien kehyksissä sekä vaatteiden kuvioissa.


Hiukset


Kampausten on oltava poissa kasvoiltasi ja vaikka kampauksesi olisivat vaativia, niiden tulee ainakin näyttää näyttävät vaivattomilta. Poninhännät, latvasolmut, letit tai pixyt ovat kaikki loistavia vaihtoehtoja, ja ne viittaavat siihen, että olet juuri noussut sängystä ja nostanut hiuksesi ylös. Haluat pitää hiuksesi poissa kasvoiltasi, joten niiden on oltava tarpeeksi lyhyet, jotta ne pysyvät poissa kaulasta, tai tarpeeksi pitkät, jotta ne voi tarvittaessa sitoa taakse.


Meikkaus


Et varmaankaan halua käyttää paljon meikkiä. Jos haluat korostaa kasvojasi ilman, että ne tuntuvat liian meikatuilta, harkitse ranskalaista meikki-estetiikkaa: Kulmakarvat, ripset ja rohkeat huulet. Kulmakarvat ja huulet kehystävät kasvoja ja antavat juuri tarpeeksi väriä klassiseen meikkiin ilman, että ne ovat liikaa. Mineraalimeikit ovat sinulle kuin taivaan lahja, sillä niillä saat taiottua kasvoillesi luonnollisen näköisen meikin.