top of page
  • Writer's pictureJaSie

Dramaattinen tyylipersoona

On tärkeää tietää, miten pukeutua niin, että vartalo näyttää parhaalta mahdolliselta omaan tyyliin nähden. Vartalotyyppisi selvittäminen ja trendien tutkiminen voi kuitenkin olla hämmentävää. Eri vartalotyypeillä on nimittäin taipumus myös määrättyyn tyylipersoonaan.


Kerron tässä postauksessa sinulle, mitä sinun tulee huomioida pukeutuessasi, mitkä tyylit toimivat parhaiten ja mitä sinun tulee välttää vartalotyyppisi kanssa. Jos olet valmis ymmärtämään dramaattista tyyliä, jatka lukemista.


Kyse on oman luonnollisen vartalotyyppisi löytämisestä, jotta voit omaksua sen ja nauttia pukeutumisesta, joka korostaa luonnollisia elementtejäsi. Vartalotyypit luokitellaan pääasiassa sekä vartalon että kasvonpiirteiden fyysisten ominaisuuksien mukaan. Olen kirjoittanut artikkelin kaikista vartalotyypeistä sekä kasvonmuodoista, joten käy lukemassa myös ne.Dramaattinen tyylipersoona
Keira Knightley on dramaattinen tyylipersoona.

Dramaattinen olemus on kaikkein yangein ja teatraalisin tyylin olemus


Tämän tyylilajin omaavat yksilöt luovat arvokkaan, intensiivisen ja teatraalisen visuaalisen yleisvaikutelman.


Dramaattiset ja heidän pukeutumistyylinsä voidaan liittää villiyden, eksotiikan, rohkeuden ja ylellisyyden teemoihin. Kissaeläimet viidakossa, kuten gepardit ja leopardit, tiivistävät parhaiten tämän tyylin olemuksen.Yin ja Yang ovat vastakohtia


Merkittävä tekijä tyylipersoonajärjestelmässä on Yinin ja Yangin käsite: Yin tarkoittaa pyöreitä, pehmeitä piirteitä, Yang teräviä olkapäitä ja kulmikkaita luuston rakenteita.


"Meillä kaikilla on eri piirteitä kuten persoonallisuus, vartalonmuoto ja kasvojen muoto, jotka tekevät meistä enemmän joko Yinin tai Yangin."


Dramaattinen tyylipersoona
Yin & Yang

Kaikki ympärillämme; maisema, huonekalut, arkkitehtuuri ja värit jne., pitävät sisällään piirteitä joko Yinistä tai Yangista. Jopa vaatteilla on erilaisia piirteitä, jotka ilmentävät Yiniä tai Yangia ja se selittää, miksi tietyt vaatteet ”tuntuvat enemmän omilta”.


Yleensä meillä on yksi perustyyli, mutta se voi sisältää piirteitä useammasta tyylistä. Tärkeää on luoda tasapaino kahden eniten vaikuttavan tyylin välille, jotta voit tuoda oman persoonallisuutesi parhaiten esille.

Yin sisältää

Yang sisältää

Kaarevat kasvojen muodot

Kulmikkaat kasvojen muodot

Kaarevat vartalonmuodot

Suoremmat vartalonmuodot

Vaaleat, pehmeät värit

Selkeät, tummat värit

Pienet kontrastit

Vahvat kontrastit

Henkilönä pehmeä, helposti lähestyttävä ja epämuodollinen

Henkilönä autoritäärinen, tiukka ja muodollinen

Kurvikkaat linjat

Suorat linjat

Pyöreät muodot

Kulmikkaat muodot

Pehmeät vaatteiden linjat

Tarkka pukeutumiskoodi

Marilyn Monroe oli romanttinen tyylipersoona (yin) ja Tilda Swanson on täydellinen dramaattinen tyylipersoona (yang)Jotkin vartalotyypit ovat suoraan näiden kahden sekoitus. Dramaattinen on kuitenkin spektrin ääripää. Täydellinen Yang tarkoittaa, että dramaattisilla ihmisillä on hyvin teräväreunaiset piirteet.Millainen on Dramaattinen tyylipersoona?


Dramaattinen tyylipersoona rakastaa esiintyä ja luoda draamaa ympärilleen. Olet lumoava, itsevarma ja aina hallitseva...


Vaikutelma, jonka annat, on vahva ja itsenäinen nainen – nainen - joka tekee omat päätöksensä.


Dramaattinen tyylipersoona rakastaa luoda draamaa näyttävällä ulkonäöllä ja kauden räikeimmillä tai dramaattisimmilla väreillä. Viimeisimmät muodot ja leikkauksen trendit saavat sinut erottumaan joukosta. Olet valmis maksamaan laadusta, oli se sitten käytännöllistä tai ei, mutta kokonaisilme on sinulle tärkeintä.


Dramaattinen tyylipersoona rakastaa hattuja, rohkeita yksityiskohtia ja asusteita, statement-koruja ja täydellisesti tehtyä meikkiä joka päivä.


Ei pikkutarkkoja yksityiskohtia, vaan elinvoimaisia, syviä ja dramaattisia värejä, vahvoja muotoja ja ajankohtaista muotia.


Aurinkolasit ovat välttämättömät silloinkin, kun aurinko ei paista - ja uusin design-laukku ilman muuta.


Jos elämässäsi ei ole jännitystä, sinä ja minä tiedämme, että sinä luot sitä!


Se on yhtä lailla asenne kuin ulkonäkö! Et koskaan pukeudu hetken mielijohteesta!


Rakastat shoppailua...unohda budjetti ja käytännöllisyys, se on huippumuotia, uusinta tekniikkaa ja esineitä, jotka vaativat huomiota. Et välttämättä hae huomiota, olet vain vilkas ihminen, jolla on melko eksoottinen maku, joka haluaa pitää hauskaa ja kokeilla kaikkea, mikä liittyy vaatteiden väriin ja tyyliin.Dramaattinen tyylipersoona
Dramaattiselle tyylipersoonalle sopivat korut.

Mitä dramaattisen tyylin persoonallisuus rakastaa eniten?


Juhlia ja glamouria, joten vaatekaapistasi löytyy aina yksittäisiä malleja ja heräteostoksia, jotka seisovat yksinään - orpona. Ostoksesi ovat harvoin käytännöllisiä, et edes ajattele niiden yhteensovittamista olemassa olevien vaatekappaleiden kanssa, vaan se on vain uusi tekosyy lähteä taas ostoksille!


Dramaattiselle tyylipersoonallisuudelle ei ole olemassa rentoa pukeutumista ja jokainen asu suunnitellaan yhtä huolellisesti kuin mihin tahansa muuhunkin tilaisuuteen.


"Terävä yksivärinen housupuku, jossa on ehkä korostetut olkapäät tai räväkkä nahkatakki - molemmat täysin varustettuna upealla hatulla, laukulla, aurinkolaseilla ja tietysti täydellisellä meikillä - tappavia korkokenkiä unohtamatta!"

Dramatiikka bisneksessä


Nautit läsnäolosta, jonka luot liikeasioissa, kun käytät veistoksellisia pukuja rohkeissa kontrastiväreissä - tämä voi olla varsin voimakasta ja pelottavaa. Jos haluat lähestyttävämmän ilmeen, sinun kannattaa pehmentää hieman voimakkaita kontrasteja ja omaksua hieman klassisempi ilme.Dramaattisen tyylipersoonan kehon ominaisuudet


Luusto:

Pitkä ja kapea. Näillä vartalotyypeillä on usein pitkät käsivarret ja jalat, suuret, kapeat kädet ja jalat sekä kapeat ja teräväreunaiset hartiat.


Kasvonpiirteet:

Terävät, ulkonevat ja kulmikkaat piirteet. Katso nenän, poskipäiden ja leukalinjan terävyyttä. Huulet ovat tyypillisesti suorat ja ohuet.


Tämä vartalotyyppi ei ole vain hoikan synonyymi. Pitää olla teräviä, kulmikkaita rakenteita sekä pitkiä ja kapeita piirteitä. Tämä vartalotyyppi ei ole missään nimessä lyhyt, tiimalasivartaloinen eikä hänellä ole lyhyitä, lihaksikkaita käsiä ja jalkoja.Miten Dramaattinen tyylipersoona pukeutuu?


Dramaattisena tyylipersoonana jotkut muodot, siluetit ja värit imartelevat sinua enemmän kuin muut. Pukeutuessasi suosittelen pitämään mielessä nämä yksinkertaiset vinkit ja niksit, joiden avulla löydät vartalotyypillesi sopivat vaatteet.


Muodot ja siluetit


Jos haluat dramaattisen tyylin vaatteita, etsi muotoja ja siluetteja, jotka täydentävät omaa luonnollista vartaloasi. Se tarkoittaa, että sen sijaan, että etsisit vaatteita, jotka vääristävät muotoasi eli pyöreitä muotoja - etsi muotoja, kuten suorakulmioita ja kolmioita. Dramaattisen muodin terävät kulmat korostavat kulmikasta vartalotyyppiäsi.


Linjat


Aivan kuten sinun tulisi etsiä kulmikkaita muotoja, katso myös linjoja. Joissakin vaatteissa linjat ovat virtaavia tai vähemmän strukturoituja. Tämä ei ole yhtä imartelevaa kuin klassisemman dramaattisen tyylin vaatteet.


Dramaattinen tyylipersoona korostaa rakennetta ja teräviä linjoja. Etsi tyylikkäitä, pitkulaisia pystysuoria linjoja, jotka korostavat pituuttasi. Löydät niitä vaatteista, joissa on vähemmän rönsyjä ja drapeerauksia.


Kangasmateriaalit


Ei ole mitään järkeä ostaa suorakulmaista vaatetta, jos materiaali ei tue siluettia!


Koska dramaattinen mekko vaatii usein voimakkaita linjoja ja kulmia, kannattaa pitää silmällä materiaaleja, jotka tukevat haluamiasi geometrisia muotoja.


Etsi raskasta satiinia, pehmeää dramaattista neulosta ja tukevia kevyitä kankaita. Dramaattiset neuleet ovat usein pehmeämpiä, jotta ne voivat levitä ja korostaa luonnollista muotoasi. Etsi myös tiukkaan kudottuja kankaita, jotka pitävät muotonsa pidempään.Tyylipersoonat – Dramaattinen
Dramaattiselle sopivia printtejä.

Värit


Kun haluat vaatteisiisi pitkät, tyylikkäät linjat, älä anna värin rikkoa dramaattista mekkoasi. Ajattele värejä "estävästi". Dramaattinen mekko on paras, kun sen muoto on jatkuva, eikä sitä hajoteta pienillä muodoilla, pikkuruisilla kukkakuvioilla tai sekoitetuilla värimaailmoilla.


Käyttämällä samantyyppisiä värejä esim. punainen/vaaleanpunainen tai tumman sininen/musta, voit saavuttaa dramaattisen tyylin ja värit yhdistyvät kokonaisuutena paremmin. Voit olla niin rohkea kuin haluat tai valita pehmeät pastellivärit tai tummat neutraalit sävyt oman väripersoonasi mukaisesti.


Kun valitset printtejä, on parasta käyttää mieluummin suuria kuin pieniä muotoja. Dramaattinen tyylipersoona välttää usein monimutkaisia kuvioita. Dramaattisten neuleiden tulisi olla kevyitä ja yksinkertaisia.Dramaattisen tyylipersoonan rakastamat yksityiskohdat


Tässä on muutama rakastamamme yksityiskohta, kun kyse on dramaattisesta tyylistä. Nappaa mukaan vaatteita - joissa on näitä yksityiskohtia – aina, kun vain voit!


Terävät, puhtaat siluetit


Röyhelöt, rusetit, frillat ja muut vastaavat voivat saada vartalotyyppisi näyttämään suttuiselta tai huolimattomalta. Yksinkertainen on usein parasta dramaattiselle tyylipersoonalle.


Räätälöidyt kappaleet


Liian ”puhdas” yleisilme leimaa usein dramaattisen tyylin vaatteet ja asut. Jos haluat näyttää mahdollisimman hienostuneelta, valitse räätälöityjä muotoja, joissa on pieniä yksityiskohtia, kuten teräviä laskoksia ja teräviksi rakennettuja hihansuita.


Rohkeat, kulmikkaat kaula-aukot


Yksinkertaisen ei tarvitse tarkoittaa tylsää! Vaikka röyhelökaulus ei ehkä olekaan sinun valintasi, etsi kaula-aukkoja, jotka ovat selkeitä ja kulmikkaita. Käytä haltereita, korkeita kaula-aukkoja ja upottavia V-päänteitä.


Nosta olkapäät esiin


Kulmikkuutesi ovat paras voimavarasi, joten älä piilota kulmikkaita olkapäitä rakenteettomien kerrosten alle. Korostamalla olkapäitäsi olkatoppauksilla korostat luonnollisia linjojasi.Tyylipersoonat – Dramaattinen
Dramaattinen tykkää kunnon piikkikoroista!

Ainutlaatuinen tyyli


Ainutlaatuisen tyylin löytämisen pitäisi olla hauskaa! Vartalotyypillesi parhaiten sopivien tyylien ja vaatekappaleiden ymmärtäminen helpottaa vaatteidesi valintaa. Kun valitset vartalosi muotoa myötäileviä vaatekappaleita, rakastat todennäköisemmin sitä, miltä niissä näytät.


Koska kulmikkaat ja terävät piirteet leimaavat dramaattista tyyppiä, suosittelen siis samankaltaisesti rakennettuja vaatteita. Etsi puhtaita linjoja, kulmikkaita siluetteja ja pitkänomaisia muotoja. Näillä piirteillä varustetut vaatteet korostavat sitä, mitä sinulla jo on, sen sijaan, että yrittäisit luoda erilaista vartaloa.


Dramaattinen tyyli määritellään parhaiten vaatteiksi, joissa on suoria, pitkiä linjoja, tukevia materiaaleja, hyvin rakennettuja siluetteja ja värisävyjä. Vältä sotkuisia linjoja, kuten röyhelöitä tai pikkuriikkisiä kuvioita. Dramaattinen pukeutuminen sopii täydellisesti pitkien linjojen ja terävien piirteiden korostamiseen.


Jos haluat oppia lisää dramaattisesta tyylistäsi ja vaatetuksestasi, suosittelen tyylianalyysiä.


Minulla on kaikki tarvitsemasi tiedot, joiden avulla voin suunnitella parhaan, juuri sinulle sopivan puvuston!Kaikki tyylipersoonat


Tähän artikkelisarjaan kuuluu 8 eri persoonallista tyyliä, jotka käyn läpi yksitellen, joten pysy siis kanavalla ja voit saada ahaa-elämyksen. Nyt vain kaivelemaan omaa vaatekaappiasi ja etsimään vähintäänkin ne neutraalit vaatekappaleet, joissa sinun on hyvä olla ja tunnet itsesi upeaksi.

Lumoudu väreistäsiTyylilady

Dramaattinen tyylipersoona

PS. Jos et ole varma sinulle sopivista väreistä ja haluat ammattimaisen mielipiteeni, voit ostaa Lumoudu väreistäsi -värianalyysin JaSie Shopista. Mikäli haluat sekä värisi että tyylisi kuntoon kerralla, voit ostaa myös Lumoudu tyylistäsi -tyylianalyysin. Koko paketin saat 20 % edullisemmin (sisältää henkilökohtaisen värianalyysin sekä lisätietoja kehon muodosta, mittasuhteista, kasvojen piirteet ja tietysti kuinka persoonallisuutesi vaikuttaa tyyliisi). Molemmat analyysit voidaan tehdä myös verkon välityksellä.KuvatAiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação

Tilaa Täydellisen tyylin työkalut sähköpostiisi

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

P.S. Ei huolta, pääset listalta pois halutessasi helposti koska tahansa ja tietosi ovat turvassa.

bottom of page