• JaSie

Tyylipersoonat – Dramaattinen

Päivitetty: 6. syysk.

On tärkeää tietää, miten pukeutua niin, että vartalo näyttää parhaalta mahdolliselta omaan tyyliin nähden. Vartalotyyppisi selvittäminen ja trendien tutkiminen voi kuitenkin olla hämmentävää. Eri vartalotyypeillä on nimittäin taipumus myös määrättyyn tyylipersoonaan.


Kerron tässä postauksessa sinulle, mitä sinun tulee huomioida pukeutuessasi, mitkä tyylit toimivat parhaiten ja mitä sinun tulee välttää vartalotyyppisi kanssa. Jos olet valmis ymmärtämään dramaattista tyyliä, jatka lukemista.


Kyse on oman luonnollisen vartalotyyppisi löytämisestä, jotta voit omaksua sen ja nauttia pukeutumisesta, joka korostaa luonnollisia elementtejäsi. Vartalotyypit luokitellaan pääasiassa sekä vartalon että kasvonpiirteiden fyysisten ominaisuuksien mukaan. Olen kirjoittanut artikkelin kaikista vartalotyypeistä sekä kasvonmuodoista, joten käy lukemassa myös ne.Tyylipersoonat – Dramaattinen
Keira Knightley on dramaattinen tyylipersoona.

Dramaattinen olemus on kaikkein yangein ja teatraalisimman tyylin olemus


Tämän tyylilajin omaavat yksilöt luovat arvokkaan, intensiivisen ja teatraalisen visuaalisen yleisvaikutelman.


Dramaattiset ja heidän pukeutumistyylinsä voidaan liittää villiyden, eksotiikan, rohkeuden ja ylellisyyden teemoihin. Kissaeläimet viidakossa, kuten gepardit ja leopardit, tiivistävät parhaiten tämän tyylin olemuksen.Yin ja Yang ovat vastakohtia


Merkittävä tekijä tyylipersoonajärjestelmässä on Yinin ja Yangin käsite: Yin tarkoittaa pyöreitä, pehmeitä piirteitä, Yang teräviä olkapäitä ja kulmikkaita luuston rakenteita.


"Meillä kaikilla on eri piirteitä kuten persoonallisuus, vartalonmuoto ja kasvojen muoto, jotka tekevät meistä enemmän joko Yinin tai Yangin."


Tyylipersoonat – Dramaattinen
Yin & Yang


Kaikki ympärillämme; maisema, huonekalut, arkkitehtuuri ja värit jne., pitävät sisällään piirteitä joko Yinistä tai Yangista. Jopa vaatteilla on erilaisia piirteitä, jotka ilmentävät Yiniä tai Yangia ja se selittää, miksi tietyt vaatteet ”tuntuvat enemmän omilta”.


Yleensä meillä on yksi perustyyli, mutta se voi sisältää piirteitä useammasta tyylistä. Tärkeää on luoda tasapaino kahden eniten vaikuttavan tyylin välille, jotta voit tuoda oman persoonallisuutesi parhaiten esille.

Yin sisältää

Yang sisältää

Kaarevat kasvojen muodot

Kulmikkaat kasvojen muodot

Kaarevat vartalonmuodot

Suoremmat vartalonmuodot

Vaaleat, pehmeät värit

Selkeät, tummat värit

Pienet kontrastit

Vahvat kontrastit

Henkilönä pehmeä, helposti lähestyttävä ja epämuodollinen

Henkilönä autoritäärinen, tiukka ja muodollinen

Kurvikkaat linjat

Suorat linjat

Pyöreät muodot

Kulmikkaat muodot

Pehmeät vaatteiden linjat

Tarkka pukeutumiskoodi

Marilyn Monroe oli romanttinen tyylipersoona (yin) ja Tilda Swanson on täydellinen dramaattinen tyylipersoona (yang)


Jotkin vartalotyypit ovat suoraan näiden kahden sekoitus. Dramaattinen on kuitenkin spektrin ääripää. Täydellinen Yang tarkoittaa, että dramaattisilla ihmisillä on hyvin teräväreunaiset piirteet.Millainen on Dramaattinen tyylipersoona?


Dramaattinen tyylipersoona rakastaa esiintyä ja luoda draamaa ympärilleen. Olet lumoava, itsevarma ja aina hallitseva...


Vaikutelma, jonka annat, on vahva ja itsenäinen nainen – nainen - joka tekee omat päätöksensä.


Dramaattinen tyylipersoona rakastaa luoda draamaa näyttävällä ulkonäöllä ja kauden räikeimmillä tai dramaattisimmilla väreillä. Viimeisimmät muodon ja leikkauksen trendit saavat sinut erottumaan joukosta. Olet valmis maksamaan laadusta, oli se sitten käytännöllistä tai ei, mutta kokonaisilme on sinulle tärkeintä.


Dramaattinen tyylipersoona rakastaa hattuja, rohkeita yksityiskohtia ja asusteita, statement-koruja ja täydellisesti tehtyä meikkiä joka päivä.


Ei pikkutarkkoja yksityiskohtia, vaan elinvoimaisia, syviä ja dramaattisia värejä, vahvoja muotoja ja ajankohtaista muotia.


Aurinkolasit ovat välttämättömät silloinkin, kun aurinko ei paista - ja uusin design-laukku ilman muuta.


Jos elämässäsi ei ole jännitystä, sinä ja minä tiedämme, että sinä luot sitä!


Se on yhtä lailla asenne kuin ulkonäkö! Et koskaan pukeudu hetken mielijohteesta!


Rakastat shoppailua...unohda budjetti ja käytännöllisyys, se on huippumuotia, uusinta tekniikkaa ja esineitä, jotka vaativat huomiota. Et välttämättä hae huomiota, olet vain vilkas ihminen, jolla on melko eksoottinen maku, joka haluaa pitää hauskaa ja kokeilla kaikkea, mikä liittyy vaatteiden väriin ja tyyliin.Tyylipersoonat – Dramaattinen
Dramaattiselle tyylipersoonalle sopivat korut.
<