top of page
  • Writer's pictureJaSie

Luonnollinen tyylipersoona

Tässä postauksessa kerron sinulle oletko ylipäätään luonnollinen tyylipersoona, minkälainen on ulkomuotosi, luonteesi ja arvosi, minkälaiset vaatteet sinulle sopivat, miten pukeudut kerroksittain, mitä värejä kannattaa käyttää, meikistäsi ja ihonhoidostasi sekä sinulle sopivista asusteista.


Sinulle on tärkeintä, että tunnet olosi mukavaksi vaatteissasi, sillä rento luonteesi suosii rennompia asuja. Yksinkertaiset linjat ja mallit ovat sinulle mieluisampia kuin mikään liian yksityiskohtainen tai hienostunut.

Tyylipersoonat – Luonnollinen
Luonnollinen tyylipersoona viihtyy yksinkertaisissa asuissa.

Tämän huolettoman asenteen mukaisesti ostat yleensä vain helppoja, pestäviä vaatteita. Suosit farkkukankaita, puuvillaista trikoota ja kevyttä neulosta. Koruvalikoimasi heijastavat minimalistista tyyliäsi ja sinulla on tapana käyttää yksinkertaisia ja kestäviä asusteita. Myös jalkineissa keskityt mukavuuteen ja yleensä käytätkin matalia mukavia kenkiä.


Käytät myös hyvin vähän meikkiä (huulirasvaa huulipunan sijaan), kyntesi ovat lyhyet ja luonnolliset, kampauksesi on hyvin luonnollinen ja hiuksissasi on oma väri.


Värivalintasi ovat neutraaleja ja jos joskus käytät kankaissa printtejä, ovat ne pieniä ja haalistuneita. Vaatteesi ovat väljästi istuvia ja ovat usein luonnollisia materiaaleja. Mikäli käytät koruja, on se todennäköisesti pieni sormus, jolla on tunnearvoa, kuten vihkisormus tai syntymäkivisormus, ja mahdollisesti kello.


Oletko luonnollinen tyylipersoona?


Mikäli olet tyylipersoonaltasi luonnollinen, voit pukeutua rennosti näyttämättä alipukeutuneelta. Siinä missä muut tyypit näyttäisivät huolimattomilta tällaisessa tyylissä, sinä edustat rentoa eleganssia.


Tässä tyylipersoonassa on siis kyse rennosta imagosta, joka ei näytä huolimattomalta. Jos pystyt pukeutumaan rennosti etkä näytä siltä, ettet olisi nähnyt vaivaa, on hyvin mahdollista, että olet luonnollinen tyylipersoona.


Ulkomuotosi


Luonnollinen tyylipersoona on Yang-ominaisuuksien ja aktiivisuuden yhdistelmä, joka tunnetaan myös urheilullisena, rentona Yang-olemuksena. Näin ollen luonnollisen tyylin omaavana henkilönä sinulla on taipumus luoda rennon urheilullisuuden visuaalinen yleisvaikutelma.


Sinulla on yleensä vahva ja jämäkkä vartalotyyppi. Juuri tämä vahvuuden vaikutelma saa vaatteet näyttämään hyvältä päälläsi. Tämä ei välttämättä tarkoita lihaksikkuutta - vaikka se toki olla sitäkin - vaan yksinkertaisesti jämäkkyyttä, toisin kuin siro ja herkkä vartalotyyppi.


Olet lyhyt tai keskipituinen ja sinulla on keskikokoinen luusto. Kasvosi ovat kulmikkaat, kuten neliön, suorakulmion tai monikulmion muotoiset. Kasvoissasi on enemmän suoruutta kuin pehmeyttä.


Silmäsi ovat avarat, suorat ja ystävälliset. Vartalosi koko on tasapainoinen ja siluettisi voi olla suorakulmainen. Luonnollisen tyylipersoonan kasvonpiirteissä on tyypillisesti jonkin verran epäsäännöllisyyttä - aivan kuten villeissä maisemissa.


"Ulkonäkösi on "naapurin tyttö" - rento ja ystävällinen."


Muihin verrattuna näytät yleensä urheilulliselta ja aktiiviselta. Sinulle vaatteissa on ennen kaikkea kyse käytännöllisyydestä ja mukavuudesta.


Luonteesi


Luonnollinen tyylipersoonallisuus näyttää helposti lähestyttävältä, vaatimattomalta ja mukavalta. Annat vaikutelman naisesta, joka viihtyy ja on onnellinen omassa nahassaan. Tämä mukavuus edistää itseluottamusta. Rento pukeutumistapa ilman hössötystä antaa sinulle mahdollisuuden näyttää ystävälliseltä ja helposti lähestyttävältä.


Arvosi


Arvostat aitoutta, suoraselkäisyyttä, reiluutta, eettisyyttä, vastuullisuutta, ihmisten ja eläinten oikeuksia, ekologisuutta, kestävää elämää, luontoa, vapautta, älykkyyttä ja hyviä kauppoja. Luonteenpiirteesi viestii rennosta ja helposti lähestyttävästä luonteesta.Luonnollisen tyylipersoonallisuuden vaatteet


Tyylipersoonat – Luonnollinen
Malli, minkälainen luonnollisen tyylipersoonan kapselivaatekaappi voisi olla.

Parhaat vaatteet mille tahansa tyylipersoonalle ovat ne, jotka jäljittelevät ja toistavat kyseisen olemuksen luonnollisia linjoja, muotoja ja teemoja. Ole siis tietoinen omasta vartalotyypistäsi - saavutat aina mukavuutta, kun pukeudut omaa vartalotyyppiäsi imartelevasti.


Laadukkaat vapaa-ajan vaatteet ovat sinulle aina etusijalla.


Jos haluat säilyttää liikkumisvapauden liike- tai virallisissa tilaisuuksissa, tunnet olosi todennäköisesti mukavammaksi housupuvuissa tai housuissa, joissa on yhteensopiva takki. Valitset mieluummin vähemmän strukturoituja leikkauksia kuin liian jyrkästi räätälöityjä pukuja.


Pukeudut hienosti, jos on pakko, ja kannattaakin investoida muutamaan laadukkaaseen vaatekappaleeseen, joiden avulla voit omaksua kevyen tyylikkyyden ja pysyä samalla rentona. Hyvin leikatut, kauniista pehmeästä silkistä ja pellavasta valmistetut vaatteet sopivat useimpiin tilaisuuksiin tinkimättä mukavuudesta.


Jos huomaat aina palaavasi t-paitaan ja farkkuihin heti, kun siihen tarjoutuu tilaisuus, hanki itsellesi upea takki ja päivitetyt asusteet, jotta luonnollinen rentous muuttuu luonnolliseksi tyyliksi.


Siksi sinulle sopivat neuleet, urheiluvaatteet, topit, joogahousut, legginsit, väljät, mukavat topit ja hameet, neuletakit ja farkkutakit.


Kerrostaminen


Jotain, joka liittyy läheisesti mukavuuteen, on kerrospukeutuminen. On hienoa, että voit sovittaa vaatteesi ulko- ja sisälämpötilojen mukaan. Vankan vartalotyyppisi ansiosta et myöskään helposti huku suuriin vaatemääriin, kuten pienikokoinen vartalotyyppi.


Kerrostaminen on mahdollista myös asusteiden avulla. Useat kaulakorut, rannekorut jne. näyttävät upeilta luonnollisen tyylisessä olemuksessa.


Maanläheiset värit


Luonnollinen tyylipersoona liittyy pitkälti ulkoilmaan. Mistä sen värit voisi siis ottaa paremmin kuin luonnosta itsestään? Maanläheiset vihreät ja ruskeat sävyt, luonnonvalkoiset sävyt jne. näyttävät kaikki luonnollisilta ja harmonisilta päälläsi.


"Muista toki oma värivuodenaikasi ja pukeudu sen mukaisiin väreihin, niin näytät parhaimmalta itseltäsi."

Maanläheiset värit ovat pehmeämpiä ja hillitympiä värejä, joita löydät luonnosta. Salviasta ja ruosteenväristä pehmeään siniseen ja oliivinvihreään. Neutraalit perusvärit ovat todennäköisemmin kauranväri, taupe, osteri, khaki- ja ruskea. Myös farkkusininen on perusväri.


Kaikista väripaleteista löydät näitä rennompia ja luonnollisempia värejä - ne toki vaihtelevat paletista toiseen.Tyylipersoonat – Luonnollinen
Värejä luonnosta

Meikki ja ihonhoito


Meikkisi, hiuksesi ja ihonhoitosi on minimaalista, joten tee siitä juuri itsellesi sopivaa. Tämä ei johdu siitä, että et olisi kiinnostunut hyvän ulkonäön ylläpitämisestä, vaan siitä, että asetat mukavuuden tyylin edelle.


Meikkirutiini, jossa on monipuolisia luonnollisen näköisiä tuotteita ja hyvä hiustenleikkaus, joka on helppo muotoilla, ovat sinulle välttämättömiä. Pienellä suunnittelulla pääsee pitkälle.


Asusteet


Tyylipersoonat – Luonnollinen
Luonnollisen tyylipersoonan luonnolliset asusteet.

Valitsisit mieluummin matalat kuin korkokengät, mutta haluat varmistaa, että ne ovat silti tyylikkäät ja tilaisuuteen sopivat. Suosit lyhyitä saappaita, mukavia lenkkareita ja tennareita sekä kiilakorollisia kenkiä.


Käsilaukkujen kohdalla annat enemmän painoarvoa toiminnalle kuin niiden ulkonäölle, kuten esimerkiksi repuille. Suosit todennäköisesti sellaista mallia, joka pitää kädet vapaana.


Pidät korusi vähäisinä ja siisteinä, vaikka ne saattavatkin olla epätavallisia tai statement-tyyppisiä -käyttämällä luonnonmateriaaleja, kuten nahkaa ja puuta. Jos käytät koruja, pidät ne yleensä hyvin hillittyinä, ehkä vain kellon ja pari korvakoruja.


Huivit ovat paras ystäväsi asusteiden suhteen, sillä ne voivat kohottaa jopa kaikkein rennointa tyyliä.


Tyylipersoonat artikkelisarja


Joko olet tutustunut muihin tyylipersooniin?


Tähän artikkelisarjaan kuuluu 8 eri persoonallista tyyliä, jotka käyn läpi yksitellen, joten pysy siis kanavalla ja voit saada ahaa-elämyksen. Nyt vain kaivelemaan omaa vaatekaappiasi ja etsimään vähintäänkin ne neutraalit vaatekappaleet, joissa sinun on hyvä olla ja tunnet itsesi upeaksi.

 

Mikäli tykkäsit tästä postauksesta, jaathan sen myös kavereillesi ja muille tyylistään kiinnostuneille sivun alareunassa olevilla jakonapeilla, kiitos.Liity myös uutiskirjeen tilaajaksi ja saat joka maanantaiaamu lisää tietoa ja vinkkejä niin väreistä, tyylistä kuin meikkauksesta.Lumoudu tyylistäsiTyylilady

Luonnollinen tyylipersoona

PS. Jos et ole varma sinulle sopivista väreistä ja haluat ammattimaisen mielipiteeni, voit ostaa Lumoudu väreistäsi -värianalyysin JaSie Shopista. Mikäli haluat sekä värisi että tyylisi kuntoon kerralla, voit ostaa myös Lumoudu tyylistäsi -tyylianalyysin. Koko paketin saat 20 % edullisemmin (sisältää henkilökohtaisen värianalyysin sekä lisätietoja kehon muodosta, mittasuhteista, kasvojen piirteet ja tietysti kuinka persoonallisuutesi vaikuttaa tyyliisi). Molemmat analyysit voidaan tehdä myös verkon välityksellä.Kuvat
Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Tilaa Täydellisen tyylin työkalut sähköpostiisi

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

P.S. Ei huolta, pääset listalta pois halutessasi helposti koska tahansa ja tietosi ovat turvassa.

bottom of page