top of page
  • Writer's pictureJaSie

Vinkit - 10 vinkkiä, jotka auttavat sinua asustamaan vaatteesi kuin ammattilainen


Asusteet voivat piristää perusasua. Ja voit asustaa sen yhä uudelleen ja uudelleen, jotta saat kokeiltua yksinkertaista asuasi monin eri tavoin ja siitä tulee loppujen lopuksi todellinen suosikki. Tämä on loistava tapa saada eniten ”kilometrejä” vaatteillesi – yhdestä asusta saa monenlaista ilmettä esille.Vinkit - 10 vinkkiä, jotka auttavat sinua asustamaan vaatteesi kuin ammattilainen
Erilaisilla asusteilla muutat asujasi joka päivä erilaisiksi.

"Hyvin valitut asusteet korostavat tyyliäsi, laajentavat vaatekaappiasi ja tuovat sinulle itseluottamusta."

Nämä kymmenen vinkkiä auttavat sinua hallitsemaan asustamisen taidon hetkessä!


1. Käytä asusteitasi korostaaksesi tyyliäsi.


Esimerkiksi, katso korujen viimeistelyjä. Teksturoitu mattapinta on orgaanisempi ja maanläheisempi. Sileä kiiltävä pinta on hienostuneempi ja perinteisempi. Jos tyylisi on valikoiva, voit halutessasi käyttää kiiltäviä ja mattapintaisia viimeistelyjä yhdessä. Riippumatta asustetyylistäsi, tavoitteena on lisätä vaihtelua, mielenkiintoa ja kauneutta.


2. Käytä väriä pieninä tai suurina annoksina.


Yksi rohkean värinen rannerengas sekoitettuna kahteen mustaan tai kahteen valkoiseen (tai muuhun neutraaliin väriisi) tuo asuun draamaa. Kirkkaanvärisillä rannekoruilla täytetty käsivarsi on todellista draamaa. Tai toista asussasi olevia värejä ja malleja. Mikäli olet värivuodenajaltasi Kontrastinen (tumma), muista käyttää kontrastisia värejä myös asusteissasi.


3. Kun ostat uutta asua, mieti, millaisia asusteita tarvitset asun "viimeistelyyn".


Paras tapa varustaa asu on silloin, kun olet ostamassa sitä, joten aina kun mahdollista, älä poistu kaupasta (oli se sitten verkkokauppa tai kivijalka) arvioimatta asustetarpeitasi. Jos olet varma, että sinulla on kotona jotain, joka sopii asuusi, yhdistä ne heti kotiin palattuasi. Jos laiminlyöt tämän vaiheen, saatat turhautua ja kun haluat käyttää asuasi, tajuat, että se, minkä luulit toimivan, ei todellakaan toiminut! Kaikkein parasta on, että kaikki asusteesi sopivat kaikkien asujesi kanssa yhteen.


4. Asusteet ovat tapa laajentaa yksittäisten asujen vaatekaappia.


Kaulakorut ovat upeita asusteita yksiväristen T-paitojen, villapaitojen tai toppien päälle. Kerrostele useita kaulakoruja korostaaksesi tyyliäsi. Huomaat, kuinka paljon mielenkiintoisempi asu on korujen kanssa kuin ilman.


5. Kun avaat vaatekaappisi, näetkö mustan meren?


Sen sijaan, että investoisit vielä enemmän mustiin vaatteisiin, harkitse asusteiden laajentamista vaatekaappisi. Nämä asusteet – olivatpa ne metallisia, helmiä tai kristalleja – antavat vaikutelman siltä, että sinulla on aivan uusia asuja vaatekaapissasi.


6. Tavaratalot eivät välttämättä tarjoa sitä valikoimaa, joita tarvitset ja jotka resonoivat sinulle ja asuillesi.


Kokeile muita lähteitä, kuten edullisia halpamyymälöitä ja nettikauppoja. Harkitse jopa antiikkiliikkeitä, sillä sieltä voi löytyä yllätyksiä.


Jos löydät jotain, josta pidät, mieti, kuinka monen asun kanssa voisit käyttää sitä. Jos sinulla on enintään viisi asua, osta jotain arvokkaampaa. Jos sitä voi käyttää vain yhden omistamasi asian kanssa, se ei ehkä ole oikea sijoitus tällä hetkellä, ellet aivan ehdottomasti rakastu siihen. Ja muista, jos koru todella inspiroi sinua, voit aina rakentaa asun korun ympärille. Kuka sanoo, että sinun on aloitettava vaatteista ensin?


7. Jos sekoitat kuvioita ja printtejä samassa asussa,


voit halutessasi käyttää vähemmän koruja. Jos vaatteesi herättävät kaikkien kiinnostuksen, keskity vain korvakoruihisi, sormuksiisi tai yksinkertaiseen kaulaketjuun.


8. Jos olet epävarma, sovita asusteet tyyliisi.


Boho -korvakorut näyttävät hyvältä boho -mekkojen kanssa. Perinteiset korut näyttävät hyvältä perinteisesti leikattujen puseroiden ja housujen kanssa. Tämä ei tarkoita, että et voi astua pois määrätyistä pukeutumistavoistasi – kaikkia tyylisääntöjä voidaan taivuttaa tai rikkoa. Jos kuitenkin olet epävarma siitä, kuinka tehdä se itse, anna pukeutumistyylisi auttaa ohjaamaan asusteiden tyyliä, jota käytät niiden kanssa. Useiden tyylien sekoittaminen on herkullista ja voi luoda visuaalisen mestariteoksen, mutta se voi myös näyttää siltä, että olisit pukeutunut pimeässä.


9. Kuten vaatteita myös asusteiden määrää on muokattava.


Lajittele kokoelmasi ja katso, mikä edelleen ilahduttaa sinua ja mistä pidät. Lahjoita tai myy pois kappaleita, jotka eivät todellakaan enää kiinnosta sinua. Jos et kestä erota jostain, mutta huomaat, että et käytä sitä, laita se jonnekin jokapäiväisen korurasiasi ulkopuolelle.


10. Usein asusteita voidaan muuttaa tai suunnitella uudelleen.


Jos sinulla on liian pitkä kaulakoru tai huivi, katso, voisiko sitä lyhentää. Jos kaulakorusi on liian lyhyt, lisää jatke. Jos suljin on liian vaikea hallita, vie kaulakorusi koruliikkeeseen ja kysy, voivatko he vaihtaa sen magneettisulkijaan (tämä on muuten aivan huippu). Kaulakorut, joissa roikkuu liikaa esineitä, voitaisiin saada näyttämään nykyaikaisemmalta poistamalla niistä osia.


Älä pelkää tehdä muutoksia itse tai viedä ne jollekin, joka voi ja osaa tehdä. Saatat saada paljon enemmän elämää irti jostakin, jonka jo omistat, mutta jota et vain käytä. Ja joskus kysymys ei ole "oletko valmis muuttamaan sitä", vaan kuinka muuttaa sitä. Autan asiakkaitani myös tässä koko ajan, jotta asusteet eivät jää vain kaappiin tilaa viemään.


Vinkit - 10 vinkkiä, jotka auttavat sinua asustamaan vaatteesi kuin ammattilainen
Kaulakoruja voi myös kerrostaa, niin saat näyttävämpiä kokonaisuuksia.

Seuraava askel


Sen sijaan, että yrität toteuttaa kaikkia näitä ehdotuksia kerralla, valitse yksi kerrallaan. Tulet iloiseksi, kun edistyt ja palaat sitten takaisin ja valitset toisen vaiheen. Näet upeita tuloksia hetkessä.


Ja jos tämä kaikki tuntuu ylivoimaiselta…


  • Oletko hukkumassa monien vuosien aikana kerääntyneiden asusteiden (erityisesti korujen ja huivien) mereen?

  • Huomaatko, että käytät samoja vaatteita kerta toisensa jälkeen, koska on liian aikaa vievää käydä läpi kaikki muut korut ja huivit?

  • Onko sinun aika arvioida uudelleen, mikä vielä toimii ja mikä ei, mutta et tiedä mistä aloittaa?


Vinkit - 10 vinkkiä, jotka auttavat sinua asustamaan vaatteesi kuin ammattilainen
Onko korukaappisi liian täynnä?

Olen täällä auttamassa sinua! Olipa kyseessä jo olemassa olevien asujesi muokkaaminen tai asusteiden ostaminen omistamiesi asuihin, olen palveluksessasi. Autan sinua henkilökohtaisesti kaapeillasi ja myös henkilökohtaisesti verkkotapaamisessa.


Kuvittele, kuinka paljon helpompaa on pukeutua ja varustaa asu, kun tiedät, mikä sopii mihinkin. Se lisää itseluottamustasi ja saa sinut ovesta ulos nopeammin joka aamu! Varaa aika ja tutustutaan mahdollisuuksiin.


Mikäli tykkäsit tästä postauksesta, jaathan sen myös kavereillesi ja muille tyylistään kiinnostuneille sivun alareunassa olevilla jakonapeilla, kiitos.


Liity myös uutiskirjeen tilaajaksi ja saat joka keskiviikko lisää tietoa ja vinkkejä niin väreistä, tyylistä kuin meikkauksesta.Lumoudu tyylistäsiTyylilady JaanaPS. Jos et ole varma sinulle sopivista väreistä ja haluat ammattimaisen mielipiteeni, voit ostaa Lumoudu väreistäsi -värianalyysin JaSie Shopista. Mikäli haluat sekä värisi että tyylisi kuntoon kerralla, voit ostaa myös Lumoudu tyylistäsi -tyylianalyysin. Koko paketin saat 20 % edullisemmin (sisältää henkilökohtaisen värianalyysin sekä lisätietoja kehon muodosta, mittasuhteista, kasvojen piirteet ja tietysti kuinka persoonallisuutesi vaikuttaa tyyliisi). Molemmat analyysit voidaan tehdä myös verkon välityksellä.


PPS. Käy kurkkaamassa Jasien Insta, sieltäkin saattaa löytyä jokunen vinkki tai tarjous.
Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Tilaa Täydellisen tyylin työkalut sähköpostiisi

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

P.S. Ei huolta, pääset listalta pois halutessasi helposti koska tahansa ja tietosi ovat turvassa.

bottom of page